Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2018.

23:48

Pavkov: U fudbalu je najbitnije da se šutira na gol...

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov kaže da je svako od igrača uradio svoj zadatak protiv Spartaka iz Subotice, pa se sa samopouzdanjem čeka Spartak iz Trnave.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Pavkov: U fudbalu je najbitnije da se šutira na gol...
StarSport

Zvezda je u poslednjoj utakmici četvrtog kola pobedila Subotičane 3:0 na svom stadionu.

Pavkov je dao dva gola u 41. i 68. minutu, jedan nogom sa distance, jedan glavom. Momak koji je do sada uglavnom bio na pozajmicama u Radničkom, ispostavio se kao džoker u špilu Vladana Milojevića.

"U fudbalu je najbitnije da se šutira na gol, meni je to uvek na pameti dok sam na terenu. Kad god imam loptu, nebitno da li sam daleko od gola ili blizu, uvek oprobam šut, jer drugačije se gol ni ne može postići. Prvi pogodak na današnjoj utakmici sam uputio sa oko 25 metara udaljenosti, sreća pa je lopta otišla malo u stranu i golmanu je otišla ispod luke. Lopta je odskočila i završila u protivničkoj mreži. Drugi gol bio je čista majstorija čitave ekipe, prvo je Hajdin odlično ubacio loptu, veoma daleko I pronašao me je u protivničkom petercu. Dobro sam odreagovao glavom i povećao prednost ekipe", rekao je Pavkov posle utakmice.

Pobeda protiv Subotičana donela je dodatno samopouzdanje ekipi pred odlazak u Trnavu gde Zvezdu čeka slovački Spartak.

"Uvek je najbitnija ekipa, mnogo je važno da u svakom trenutku budemo sigurni u sebe, posebno sada pred evropski meč. Kod nas je to slučaj. Naravno da je i meni kao špicu mnogo važno što sam postigao golove danas, to je posao nas napadača. Jako sam zadovoljan I pun samopouzdanja pred revanš u Trnavi", kaže Pavkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve