Ronaldo stigao u Torino, u čast dobio i sladoled

Novi fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo doputovao je u Torino iz Španije, dan ranije nego što su očekivali mediji i navijači.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

To je objavio i njegov novi klub Juventus.

"Kristijano Ronaldo je doputovao na aerodrom u Torinu", naveo je Juventus na svom Tviter nalogu, uz fotografiju Portugalca i njegove partnerke i poruku dobroošlice.

Navijači i mediji u Italiji očekivali su da će Ronaldo u ponedeljak ujutro doputovati u Torino, gde će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa crno-belima.

Kako se navodi, on će posle samo jednog dana otići iz Torina i nastaviti odmor, a ekipi će se priključiti krajem jula kada će crno-beli krenuti na turneju po SAD.

Uveliko se prodaju Juventusovi dresovi za brojem sedam koji će Ronaldo nositi naredne sezone, a napravljen je i novi sladoled u njegovu čast, nazvan CR7.

Juventus će transfer Ronalda platiti Real Madridu 112 miliona evra, a Portugalac će dobijati po 30 miliona evra godišnje u naredne četiri sezone.

Brojni analitičari naveli su da će dolazak Ronalda u Torino pojačati brend Juventusa u svetu, dok mediji navode da će njegov prvi zadatak biti da pomogne ekipi u osvajanju Lige šampiona.

Fudbal