Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.05.2018.

11:53

Potvrdio – Bufon napušta Juventus posle 17 godina!

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon izjavio je da mu je ovo poslednja sezona u italijanskom klubu.

Izvor: LN

Autor: LN

Potvrdio – Bufon napušta Juventus posle 17 godina!
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Bufon kaže da će mu poslednja utakmica sezone protiv Verone biti i poslednja u dresu Juventusa, ali ne i da li će biti i u karijeri.

"Moja poslednja utakmica za Juventus će biti u subotu, i tako ću završiti ovu sjajnu avanturu, sa dve titule i podrškom uprave", rekao je Bufon na konferenciji za štampu.

Bufon je u Juventusu proveo 17 godina, osvojio je devet titula Serije A, kao i četiri uzastopna Kupa i pet Superkupova. U međuvremenu je sa reprezentaciom Italije osvojio Svetsko prvenstvo 2006.

"Veoma mi je drago što ovoliko ljudi došlo da me vidi. Ja sam se uvek držao poštenja i iskrenosti, kao i borbe protiv licemerja. Veoma sam emotivan, ali danas sam ovde došao srećan i ispunjen. Uvek sam se trudio da budem najbolji što mogu", rekao je legendarni golman.

Četrdesetogodišnjak je izjavio da napušta Juventus, ali nije rekao da završava karijeru, tako da je Javnost odmah krenula da polemiše o tome šta će biti sa Điđijem.

"Do pre 15 dana moje penzionisanje je bilo očigledno, ali pre neki dam sa primio neke zanimljive ponude van terena, kao i na njemu, i najbitnije je da su ove van terena bile od strane Predsednika Anjelija. Posle poslednje utakmice u subotu trebaće mi dva, tri dana da na miru razmislim o svemu, ali siguran sam da će moje srce doneti konačnu odluku", izjavio je Bufon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve