Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2018.

22:53

Poraz Junajteda od Brajtona, 'Galebovi' ostaju u Premijer ligi

Ekipa Mančester junajteda izugbila je na gostovanju od Brajtona sa 1:0, u 36. kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Poraz Junajteda od Brajtona, 'Galebovi' ostaju u Premijer ligi
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

"Crveni đavoli" pretrpela je sedmi poraz ove sezone, dok su "Galebovi" ovom pobedom praktično obezbedili opstanak pošto imaju sedam bodova više od 18. Sautemptona i osam od 19. Stouka.

Srpski fudbaler Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za poraženi sastav, koji sada ima pet bodova više od trećeplasiranog Liverpula.

Heroj Brajtona na ovom meču je Paskal Gros koji je postigao jedini pogodak u 57. minutu utakmice. Murinjo je pokušavao sa promenama na terenu, ali nije uspeo da izbegne poraz od "Houv i Albiona".

Pre gola Grosa Mančester mogao je lako da dođe do gola jer je izašao jedan na jedan sa Metjuom Rajanom. Golman Brajtona odlično je odbranio udarac Francuza i posle sedam minuta usledila je kazna Grosa.

Vezni igrač šutirao je glavom iz blizine, a Roho se našao na gol liniji da izbaci loptu i otkloni opasnost. Ipak, štoper Junajteda izbio je loptu, ali je ona prešla liniju i gol je priznat.

Ekipa Žoze Murinja u narednom kolu gostuje Vest Hemu, odnosno Brajton Mančester sitiju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu