Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.03.2018.

13:47

La Liga: Leganes iznenadio Sevilju

Fudbaleri Leganesa na domaćem terenu savladali su favorizovanu Sevilju rezultatom 2:1 u 29. kolu prvenstva.

Izvor: LN

Autor: LN

La Liga: Leganes iznenadio Sevilju
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Sevilja nije uspela da dobro izdanje protiv Mančester Junajteda prenese u sledeću utakmicu, pa su porazom ispustili priliku da se odlepe od ostalih konkurenata u borbi za Ligu Evrope.

Ekipa sa perfierije Madrida povela je krajem prvog poluvremena golom Bustinze, koji je u 41. minutu nakon centaršuta postigao gol sjajnim udarcem glavom.

U sličnom ritmu kao u prvom nastavilo se i u drugom poluvremenu, a na 2:0 povisio je Havijer Eraso pošto je na asistenciju levog beka Rika natrčao na loptu i prezicnim šutem matirao golmana.

Sevilja je očekivano krenula da napada nakon drugog primljenog gola, samo da bi Pablo Sarabija morao pre vemena da ode u svlačionicu zbog drugog žutog kartona.

Migel Lajun je u 91. minutu pogodio i smanjio prednost domaćina na 2:1, ali posle toga nije ostalo dovoljno vremena, i to je bilo sve što smo videli na ovom meču.

Leganes se trenutno nalazi na 12. mestu sa 36 bodova, daleko od zone ispadanja, dok je ekipa iz Andaluzije i dalje 5. sa 45 bodova, jednim više nego Viljareal koji ima utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu