Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

14:19

Ukoliko PSŽ izbaci Real – Lev menja Zidana?

Selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev najozbiljniji je kandidat da zameni Zinedina Zidana na klupi Real Madrida.

Izvor:

Autor:

Ukoliko PSŽ izbaci Real – Lev menja Zidana?
Getty images

Kako prenosi 'La Stampa', ovakav scenario je moguć ukoliko aktuelni šampion Evrope ne eliminiše Pariz Sen Žermen u osmini finala Lige šampiona

Prema navodima, predsednik Reala Florentino Peres razgovorao je sa Levom još pre dve godine, ali se ipak odlučio da imenuje Zidana na mesto trenera.

Zidan je izjavio da mu ugovor sa Realom ističe 2020. godine, ali da to nije nikakva garancija o njegovoj budućnosti, dok je Lev kao uslov eventualnog dolaska na Santijago Bernabeu istakao da mu se omogući da vodi reprezentaciju Nemačke na Mundijalu u Rusiji narednog leta.

Lev od 2006. godine vodi Nemačku sa kojom je kao pomoćnik i kao glavni trener učestvovao na tri Svetska prvenstva, a na poslednjem 2014. godine osvojio trofej.

Popularni 'Jogi' u klupskom fudbalu ima tri kupa sa Štutgartom, titulu sa Tirolom i Superkup sa bečkom Austrijom.

Real posle 17 kola zaostaje za vodećom Barselonom 16 bodova uz utakmicu manje i u nezavidnoj je poziciji da odbrani titulu prvaka Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d