Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.01.2018.

09:00

Stojković: Van der Sar počeo da brani od 36.

Od 2006. je suvereni golman reprezentacije Srbije, a iako će na leto napuniti 34 godine, Vladimir Stojković nema nameru da skoro prepusti mesto mlađima.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Van der Sar počeo da brani od 36.
Foto: StarSport

Posle nekoliko mirnih godina u Grčkoj, Izraelu i Engleskoj, prošlog avgusta se opet vratio u centar srpske fudbalske javnosti drugim dolaskom u Partizan.

Odmah je podsetio zašto je već više od deset godina nezamenjiv na golu Srbije, impresvinim odbranama bio je jedan od ključnih faktora o prvom plasmanu crno-belih u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja posle 13 godina, kao i za plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo.

To su prepoznali u FSS pa je stigla nagrada za najboljeg igrača godine u Srbiji.

"Godina za pamćenje. Ulazak u Ligu Evrope i prolazak grupe, te plasman na Svetsko prvenstvo. Nije moglo bolje. Namesti se tako da "kiksaš" u tim da kažem manjim utakmicama, koje se moraju poštovati jer si zbog njih u Evropi, iz tih bodova stižeš do Evrope. Ali dobro, dugačko je prvenstvo, ima da se igra još", rekao nam je Vladimir Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve