Nova vest
Fudbal

Subota, 11.11.2017.

17:17

VIDEO Goleada mladih nada "večitih" rivala

Kadeti Crvene zvezde savladali su Partizan 4:2 posle preokreta u duelu dva najbolja srpska kluba u ovoj konkurenciji.

Izvor: B92

Autor:B92

VIDEO Goleada mladih nada
Foto: FK Crvena zvezda

Crno-beli su imali nešto više od igre na Adi, bili mnogo agresivniji i opasniji po gol tokom većeg dela meča, ali su kadeti Zvezde fantastično koristili svaku grešku rivala i bukvalno tri pogotka postigli posle "poklona" crno-belih.

"Veliko mi je zadovoljstvo to što smo danas videli jednu sjajnu utakmicu i još veće što smo pokazali mnogo stvari, pre svega kako treba igrati jedna selekcija Crvene zvezde. Utakmica je pokazala da je derbi, mislim da smo videli sve elemente fudbalske igre. Čestitao bih igračima na svemu što su danas pružili, okrećemo se novim obavezama i nastavljamo da radimo, jer ova pobeda je pokazatelj da smo na pravom putu", rekao je trener Zvezde Nikola Puača.

Oba tima su do ovog meča bila poravnata na prvom mestu na tabeli sa po 14 pobeda iz 14 utakmica, pa je sada Zvezda jedina sa maksimalnim učinkom uz gol razliku 56:5, dok Partizan ima 76:14.

"Ne opterećujemo se puno tim rezultatom, on je samo posledica rada u sistemu. Trudimo se da i dalje radimo na razvoju svih igrača i ako ne budemo stvorili igrače za prvi tim, ova pobeda nad večitim rivalom neće imati nikakvu vrednost", dodao je Puača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu