Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.10.2017.

17:00

Piksi prvi pik FSS, problem je ugovor u Kini

Dragan Stojković prvi je pik Fudbalskog saveza za novog selektora Srbije, nezvanično saznajemo iz FSS.

Izvor: B92

Autor:B92

Piksi prvi pik FSS, problem je ugovor u Kini
Foto: Fudbalski savez Srbije

FSS želi da Piksi preuzme 'Orlove' posle sporazumnog raskida saradnje sa Slavoljubom Muslinom, koji je ekipu odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Muslin je posle nekoliko dana pregovora zvanično smenjen u ponedeljak, a vršilac dužnosti selektora na predstojeće dve prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom biće Mladen Krstajić.

Stojković, koji je trener kineskog Gvangdžua R&F, bio je gost reprezentacije u Austriji, tokom kvalifikacionog meča i tada su počela pisanja da bi mogao da nasledi Muslina.

Ta informacija ispostavila se kao tačna jer nam je iz Fudbalskog saveza Srbije nezvanično potvrđeno da je on i dalje prvi pik za selektora, ali je pravo pitanje koliko je to realno? Piksi je 2016. potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa klubom, vredan 20 miliona dolara.

Ipak, iz Saveza ne odustaju i pokušavaju da pronađu način da legendarnog fudbalera Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije privole na klupu 'Orlova'.

Osim njega, spominju se imena Vladimira Vajsa, bivšeg selektora Slovačke kojem je na kraju kvalifikacija istekao ugovor sa FS Gruzije, ali i aktuelnog selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve