Nova vest
Fudbal

Subota, 14.10.2017.

20:55

Preokret Votforda, udarac za "Tobdžije" pre Zvezde

Navijači Crvene zvezde ne znaju da li da se raduju ili da žale zbog poraza Arsenala od Votforda. I to posle preokreta u finišu meča.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Preokret Votforda, udarac za
Getty Images

Arsenal je poražen sa 2:1 u 8. kolu Premijer lige, pa Arsen Venger nema mnogo razloga da bude zadovoljan pred prvi meč koji njegova ekipa igra u Beogradu 19. oktobra protiv Zvezde.

U meču sa Votfordom se pokazalo koliko Arsenalu fali kvalitet koji pružaju Mesut Ezil i Aleksis Sančes. Prvi zbog odmora posle reprezentativnih obaveza, drugi nedovoljno svež.

Votford je pobedio zahvaljujući golovima Troja Dinija u 71. i Toma Kleverlija u 92. minutu, ali su "Tobdžije" prve došle do vođstva što poraz čini još težim. Na stranu što je Votford u poslednje tri utakmice davao gol u nadoknadi vremena, Arsenal osim vodećeg gola Pera Mertesakera iz 39. minuta nije iskoristio nijedan od šest udaraca u okvir gola Votforda.

Mertesaker je dobro skočio posle kornera, Džaka ga je pogodio "u trepavicu" i Arsenal je poveo. Vofford je od tri šuta u okvir pogodio dvaput. Prvi put posle penala koji je iskoristio Dini. Sporna situacija koju će u taboru "Tobdžija" sigurno pregledati više puta. Beljerin je oborio protivnika, a sudija Nil Svarbrik je pokazao na penal.

Kleverli je u 92. minutu natrčao na loptu posle dve odbrane Arsenalovih defanzivaca i zakucao je u mrežu za pobedu svoje ekipe. Arsenal je posle poraza

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu