Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.10.2017.

15:08

Mudrinski operisan, pauza šest meseci

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je u ponedeljak na ortopediji Kliničkog centra Srbije (KCS) posle povrede koju je doživeo protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Mudrinski operisan, pauza šest meseci
Foto: Starsport

Mudrinskom je sinoć polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je hitno operisan.

Prema prvim procenama lekara Marka Ilića i Marka Vučetića oporavak napadača trajaće najmanje šest meseci.

Fizioterapeut Čukaričkog Srećko Mihailović, koji je bio kod Mudrinskog u bolnici po završetku hiruške intervencije, kaže da je fudbaler to dobro podneo, ali da je reč o povredi koja spada među najteže u fudbalu i da mu predstoji dug oporavak.

"Lekarima koji su operisali našeg napadača se zahvaljujemo na uspešno izvedenom zahvatu, a reč je o specijalistima ortopedije KCS koji su i u medicinskom timu našeg kluba", piše u saopštenju Čukaričkog.

Skupo je koštao Čukarički bod sa utakmice protiv Partizana, jer posle starta protivničkog veznog igrača Evertona Luiza trener Lalatović neće moći da računa na jedinog iskusnog špic igrača možda i do kraja sezone.

"Ista situacija se desila u utakmici protiv Partizana i u aprilu 2016. kad je teško povređen igrač Čukaričkog Petar Bojić, odnosno pokidani su mu prednji ukršteni ligamenti, posle čega je operisan, a na teren se vratio krajem godine", kažu u Čukaričkom.

Mudrinski #7 je operisan, prve procene su da neæe igrati najmanje šest meseci Fudbaler Èukarièkog Ognjen Mudrinski operisan je jutros na ortopediji Klinièkog centra Srbije (KCS) posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana. Mudrinskom je sinoæ polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i išèašen skoèni zglob zbog èega je jutros hitno operisan. Prema prvim procenama lekara Marka Iliæa i Marka Vuèetiæa (na fotografiji) oporavak našeg napadaèa trajaæe najmanje šest meseci. Fizioterapeut Èukarièkog Sreæko Mihailoviæ, koji je bio kod Mudrinskog u bolnici po završetku hiruške intervencije, kaže da je fudbaler to dobro podneo, ali da je reè o povredi koja spada meðu najteže u fudbalu i da mu predstoji dug oporavak. Lekarima koji su operisali Èukinog napadaèa ovom prilikom zahvaljujemo na uspešno izvedenom zahvatu, a reè je o specijalistima ortopedije KCS koji su i u medicinskom timu našeg kluba. Skupo je koštao Èukarièki bod sa utakmice protiv Partizana, jer posle nesmotrenog starta protivnièkog veznog igraèa Evertona Luiza trener Lalatoviæ neæe moæi da raèuna na našeg jedinog iskusnog špic igraèa možda i do kraja sezone. Ista situacija se desila u utakmici protiv Partizana i u aprilu 2016. kad je teško povreðen igraè Èukarièkog Petar Bojiæ odnosno pokidani su mu prednji ukršteni ligamenti, posle èega je operisan, a na teren se vratio krajem godine. Mudri, želimo ti uspešan oporavak i da se vratiš snažniji na teren ♥️🤞#fkèukarièki #fkcukaricki #fkè #football #footballer #footballplayer #povreda #utakmica

A post shared by FK Èukarièki (@fkcukaricki) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve