Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.05.2017.

23:00

Đurovski odabrao igrače pred meč sa Čukaričkim

Novi trener Crvene zvezde Boško Đurovski održao je prvi trening i jedini pred revanš meč utakmice polufinala Kupa Srbije.

Izvor: SM

Autor: SM

Đurovski odabrao igrače pred meč sa Čukaričkim
fkcrvenazvezda

Crveno- beli od 16 časova igraju na stadionu „Rajko Mitić“ protiv ekipe Čukaričkog, a Đurovski je odredio igrače koji će konkurisati za taj duel:

Filip Manojlović, Damir Kahriman, Marko Petković, Aleksandar Luković, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Marko Poletanović, Mihailo Ristić, Gelor Kanga, Srđan Plavšić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći, Srđan Vujaklija i Vanja Vučićević.

Bošku Đurovskom su na popodnevnom treningu pomagali Milan Kosanović, Nebojša Stamenković, ali i Radivoje Radaković.

Dosadašni šef struke Miodrag Božović je na vanrednoj konferenciji za medije potvrdio da neće biti više trener Zvezde, tri kola pre kraja šampionata.

Klub iz Ljutice Bogdana na sednici Odbora za hitna pitanja odlučio je da crveno-bele do kraja sezoni vodi Đurovski koji je 2007. bio na klupi Zvezde, njemu će pomagati Milan Kosanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve