Nova vest
Fudbal

Subota, 06.05.2017.

20:11

"Poker" Čukaričkog za opstanak

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u gostima Bačku sa 4:2, u 34. kolu Super lige, i tako definitivno izborili opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala.

Izvor: PT

Autor: PT

StarSport

U uzbudljivoj utakmici u Bačkoj Topoli pet golova viđeno je u prvom poluvremenu, a Čukarički je do prednosti stigao u sedmom minutu pogotkom Saše Jovanovića.

Domaćin je već u 15. iz jedanaesterca stigao do izjednačenja, a strelac bio Filip Bajić.

Tim Nenada Lalatovića je u 27. minutu ponovo stigao do prednosti golom Asmira Kajevića, da bi potom Nemanja Obradović pogocima u 33. i 43. minutu overio trijumf "Brđana".

Bačka je u 89. minutu samo ublažila poraz.

Čukarički se pobedom učvrstio na prvom mestu plej-aut grupe i sada ima 29 bodova, četiri više od drugoplasiranog Spartaka, dok je Bačka peta sa 17.

S druge strane, Borac je u Čačku došao do veoma bitna tri boda u borbi za opstanak minimalcem protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, a jedini gol na meču postigao je Stefan Mihajlović u 85. minutu.

Čačani su ovim trijumfom došli do petog mesta plej-aut grupe Super lige Srbije sa 18 bodova, dok je Metalac sada u zoni ispadanja sa bodom manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve