Nova vest
Fudbal

Petak, 28.04.2017.

10:27

Karlos Kajzer,napadač koji nikad nije postigao gol

Svako kolo čekamo da se desi čudo u kineskoj ligi. Čudo da jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu konačno postigne gol (?!).

Izvor: Ž.B.

Autor: Ž.B.

Karlos Kajzer,napadač koji nikad nije postigao gol
Foto: Printscreen Youtube

Ovo “konačno” znači da mu taj “podvig” ne polazi za nogom već više od godinu dana.

Tačnije već 22 utakmice koje su odigrane od kako je stigao u Kinu. Doduše, na par mečeva u prošloj sezoni nije bio u timu zbog povrede, kao i u dva u ovoj sezoni. Treba, ipak, biti pošten i reći da je Ezekijel Laveci, pojačanje “teško” 27 miliona dolara, za 22 meča imao šest asistencija.

Zahvaljujući svom urnebesnom učinku u Kini Laveci je postao vest. Momak koji je igrao za Đenovu, Napoli, PSŽ, koji je 51 put oblačio dres Argentine, prevalio je u Kini put od “naslednika Maradone” do “promašene investicije”.

Upravo Lavecijeva priča iz Kine, bez namere da na bilo koji način poredimo dve potpuno različite karijere, podsetila nas je na pomalo zaboravljenu priču o “golgeteru” koji je 20 godina igrao fudbal i nije postigao gol. Duduše, neki tvrde da jeste upisao jedan, postoji navodno i snimak na Youtube, ali teško je utvrditi da li je strelac zaista on.

To je priča o prevarantu, čudaku ili geniju – Karlosu Enrikeu Rapasu Kajzeru.

Celu priču možete da pročitate u rubrici teme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu