Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.04.2017.

09:00

Trujić: Bio je penal, Vule me povukao obema rukama

Nikola Trujić, napadač Vojvodine, kaže da su Novosađani protiv Partizana oštećeni za penal jer ga je Miroslav Vulićević povukao obema rukama.

Izvor:

Autor:

Trujić: Bio je penal, Vule me povukao obema rukama
StarSport

Crno-beli su prethodnog vikenda slavili u Humskoj minimalnim rezultatom, u meču koji su obeležile stvari van terena, a već u sredu Partizan dolazi u Novi Sad na prvi duel polufinala Kupa Srbije.

Spomenuta situacija dogodila se na startu drugog poluvremena, pri vođstvu domaćina.

"Vule (Miroslav Vulićević) me je obema rukama povukao s leđa, uspeo sam da ostanem na nogama, ali ne i uputim željeni udarac. Možda je trebalo da padnem… Oštećeni jesmo, penal je bio čist kao suza", ističe Trujić u izjavi za Žurnal.

Vojvodina je veče pred derbi ostala bez šefa struke Aleksandra Veselinovića, koji je iz moralnih razloga podneo ostavku.

"Bili smo iznenađeni njegovom odlukom, s obzirom na to da smo tog dana kovali planove kako da iznenadimo Partizan. Veselinovićev odlazak je uticao na igrače, reč je o dobrom treneru i čoveku koji nas je u kratkom periodu vratio na prav put, ulio veru i samopouzdanje. Potrudili smo se da sve dogovore sa trenerom Vladimirom Buačem sprovedemo u delo, mislim da i pored minimalnog poraza nismo razočarali. Dobro smo igrali i međusobno sarađivali, nažalost, sve to nije bilo dovoljno da se iz Beograda vratimo neporaženi", zaključio je bivši igrač Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu