Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.10.2016.

23:15

Govedarica: Razočaran sam pojedincima

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je posle remija sa Bačkom da je razočaran odnosom pojedinaca prema igri i dresu koji nose,

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Govedarica: Razočaran sam pojedincima
Getty images

"Kad sam došao, zatekao sam ovde jako loše stanje i pokušaću to da promenim. Odnos nekih igrača me ne zadovoljava, nije dostojan ovog ranga i kluba i to mora glasno i jasno da se kaže. Da li je u pitanju odnos ili znanje to ćemo ustanoviti", rekao je Govedarica.

Novi Pazar i Bačka odigrali su danas nerešeno 1:1 u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Pred nešto više od 1.000 gledalaca na Gradskom stadionu, gosti su poveli golom Filipa Bajića u 55. minutu, a izjednačio je Irfan Vusljanin u 80. minutu iz jedanaesterca, koji je dosudjen posle prekršaja Bajića nad Enverom Alivodićem.

Ekipa iz Bačke Palanke igrala je od 68. minuta sa igračem manje, jer je glavni sudija Danilo Grujić iz Niša zbog drugog žutog kartona isključio Ivana Rogača.

"Ne zadovoljava me ponašanje pojedinaca i van terena, a dovedeni su da igraju za Pazar u Super ligi. Ne mogu da razmišljam da li igrači izlaze i u kakvom stanju dolaze na utakmicu, da li mogu ili ne mogu da istrče 90 minuta. Treba mi zdrav prilaz igri i normalan odnos prema klubu. Brzo ću da sečem, makar igrao sa omladincima", najavio je Govedarica.

Trener Bačke Spasoje Jelačić ocenio je da je u prvom poluvremenu prikazan loš fudbal, a da je u nastavku vidjena prava superligaška borba.

"Došli smo do prednosti sjanim golom, ali znali smo da će uslediti reakcija domaćina. Možda smo mogli i više, ali ostali smo sa igračem manje, a onda je i rival pogodio prečku. Kada se sve sabere, ovo je veliki bod. Došli smo sa ciljem da ostanemo neporaženi i uspeli smo u svojim namerama", naveo je Jelačić.

Novi Pazar je nazadovao do 13. mesta u Super ligi Srbije i ima 12 bodova, dok je Bačka na 14. poziciji sa bodom manje.

Pazarci će u sledećem kolu gostovati Partizanu, dok će Bačka biti domaćin Napretku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve