Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

18:50

I Henderson brani Runija: On je naš vođa

Reprezentativac Engleske Džordan Henderson stao je u odranu Vejna Runija zbog zviduka koje su mu uputili navijači na meču sa Maltom.

Izvor: MN

Autor: MN

I Henderson brani Runija: On je naš vođa
Getty Images

Engleska je pobedila Maltu sa 2:0 golovima Danijela Staridža i Dele Alija u meču kvalifikacija za SP, dok su navijači često zviždali Runiju koji je počeo meč kao vezni igrač.

I privremeni selektor Engleske Garet Sautgejt podržao je kapitena svog tima, istakvaši da su kritika prema Runiju nekada neprevedne.

„Vejn je dovoljno iskusan da zna da treba da se koncentriše na fudbal. Mislim da su ga kritikovali tokom cele karijere, ali on se sa tim dobro nosi. On je naš kapiten i naš vođa. Fantastičan je igrač. Nisam čuo nikakve zvižduke, ali mi to moramo da podnesemo kao profesionalci. Uvek će biti kritika. Mi moramo da se fokusiramo na ono što je važno za tim, a to je da budemo jedinstveni i da pobeđujemo“, rekao je Henderson.

U kvalifikacionoj Grupi F posle dva kola Engleska je prva sa obe pobede, Škotska i Slovenija imaju po četiri boda, Litvanija dva, dok su Slovačka i Malta bez bodova.

U trećem kolu 11. oktobra Engleska će igrati na gostovanju protiv Slovenije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve