Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2016.

18:29

Makabi prodaje Rajkovića za 6 miliona evra

Izraelski Makabi prodaće srpskog golmana Predraga Rajkovića već predstojećeg leta za 6 miliona evra.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Makabi prodaje Rajkovića za 6 miliona evra
foto: Getty images

To su Rajkoviću poručili čelnici kluba koji su ga doveli letos iz Crvene zvezde za upola manju svotu.

"Takav je bar plan rukovodstva. Ne opterećujem se odlaskom, interesuje me da što bolje branim u Izraelu, a najviše me privlače Španija i Engleska", rekao je Rajković za "Sport".

Rajković je nedavno bio igrač utakmice u derbi duelu sa Makabijem iz Haife, za koji brani njegov reprezentativni kolega Vladimir Stojković.

"Kod rezultata 0:0 izašao sam kao pobednik u situaciji "jedan na jedan", zatim sam, kod 1:0, odbranio zicer, zaustavivši loptu upućenu poluvolejom sa deset metara. Pogodak nisam mogao da sprečim, prethodno sam odbio loptu koju su svi već videli u mreži, ona je potom došla do Josija Benajuna, kome nije bilo teško da pogodi", opisao je svoje ključne poteze sa tog meča Rajković.

Makabi je slavio 2:1, golovima Erana Zahavija i Tala Ben Haima, a ubedljiviji trijumf Rajkovićevog tima sprečio je upravo Stojković.

"Odbranio je udarac Zahavija sa bele tačke, intervenisao je nogom, tada je na semaforu bilo 2:0. Ben Haimov gol je lepši od Zahavijevog, šutirao je sa ivice šesnaesterca u suprotni ugao, bilo je neodbranjivo", dodao je Rajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve