Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.12.2015.

18:23

Hidink želi Drogbu za pomoćnika

Novi menadžer Čelsija Gus Hidink potvrdio je da želi bivšeg igrača tog kluba Didijea Drogbu za svog pomoćnika.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Aktuelni šampion Engleske je u subotu imenovao holandskog stručnjaka za menadžera do kraja sezone, pošto je na toj funkciji nasledio Žozea Murinja, koji je dobio otkaz u četvrtak posle niza loših rezultata ’Plavaca’.

Drogba je u društvu Hidinka i vlasnika londonskog kluba Romana Abramoviča pratio duel Čelsija i Sanderlenda, prvom od Murinjovog odlaska, koji su ’Plavci’ dobili sa 3:1.

Voleli bismo da uključimo Drogbu u rad. On i dalje ima ugovor sa Montrealom, ali mi svakako nameravamo da mu damo neku ulogu. Želimo da sve važne igrače uključimo u rad kluba. A Drogbino srce je u Čelsiju“, istakao je Hidink.

Drogba je u dva navrata igrao za Čelsi, prvo od 2004. do 2012. godine, a potom prošle sezone i verovalo se da će po isteku ugovora ostati u Murinjovom stručnom štabu, ali se to nije desilo. Fudbaler iz Obale slonovače je letos prešao u Montreal Impakt i na 11 utakmica postigao isto toliko golova.

Čelsi trenutno drži 15 mesto na tabeli Premijer lige, sa 20 bodova manje od vodećeg Lestera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve