Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.06.2015.

17:59

Bertolači prvo veće pojačanje za Mihajlovića

Italijanski reprezentativac Andrea Bertolači novi je igrač italijanskog velikana Milana.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Bertolači je prvo zvučnije pojačanje Siniše Mihajlovića, nakon što je gradski rival Inter "preoteo" Žofrija Kondogbiju, a Džekson Martines izabrao Atletiko Madrid.

Doskorašnji vezni igrač Đenoe potpisao je višegodišnji ugovor sa "rosonerima", koji su ga platili 20 miliona evra, od čega će Roma kao suvlasnik dobiti 11,5 miliona.

"Razgovarao sam telefonom sa trenerom Mihajlovićem koji je izrazio veliku želju da me dovede u Milan, koji je velikan. Ovo je bio moj prvi izbor, pun sam samopouzdanja, spreman sam da se dokažem, idemo na Skudeto", rekao je Bertolači.

Bertolači ima 24 godine, prošle sezone je odgirao 33 utakmice i dao šest golova u Seriji A, a za Đenou je igrao od 2012. godine.

Prethodno je bio član Rome, koja ga je pozajmljivala Lečeu, a standardni je reprezentativac Italije kod Antonija Kontea.

Narednih dana očekuje se najveći transfer Milana ovog leta, dolazak Kolumbijca Karlosa Bake iz Sevilje za 30 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve