Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.06.2015.

10:56

Benites od srede zvanično u Realu

Španski trener Rafael Benites stiže u toku dana u Madrid, gde bi kao novi trener Reala trebalo da bude predstavljen u sredu, preneli su španski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

„Spreman sam. Uzbuđen sam i srećan, ali imamo još o čemu da razgovaramo. Da li je ovo početak sna? Jeste“, rekao je dosadašnji trener Napolija pre polaska za špansku prestonicu.

Benites je u toku jutra, prema pisanju „Marke“, privatnim avionom krenuo u Madrid kako bi završio sve formalnosti s Realom.

Benites nije sa Napolijem uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, a svoj boravak u tom italijanskom klubu završio je porazom od Lacija sa 4:2.

Benites je trenersku karijeru započeo na klupi B tima Reala, a takođe je vodio i Valjadolid, Osasunu, Ekstremaduru, Tenerife, Valensiju, Inter, Liverpul i Čelsi.

Najveći uspeh ostvario je sa Liverpulom, sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2005. godine, dok je sa Čelsijem došao do trofeja u Ligi Evrope 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve