Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.05.2015.

12:10

Milinković još 2 godine u Humskoj

Trener Partizana Zoran Milinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
Starsport

Milinković je u Humsku stigao pre dva i po meseca, umesto Marka Nikolića, koga su čelnici smenili, zadržao tim na prvom mestu i vratio titulu u Humsku 1, ali su poraženi u finalu Kupa.

On će navodno imati odrešene ruke kod dovođenja pojačanja za predstojeću sezonu, a prioritet su naravno kvalifikacije za Ligu šampiona, crno-beli kreću od drugog kola 14/15. jula. Tada će krenuti i nova sezona u JSL, po novom sistemu.

"Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu", rekao je Zoran Milinković.

Minule nedelje Partizan je produžio ugovore sa kapitenom Sašom Ilićem i golmanom Živkom Živkovićem.

Partizan je osvojio sedmu titulu šampiona Srbije u poslednjih osam godina, poražen je u finalu Kupa Srbije, a osmu godinu u nizu igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu