Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

23:08

Bufon: Sudbina nas odvela u Berlin

Kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da je sudbina to što je ‘Stara dama’ stigla do finala Lige šampiona, koje će biti odigrano u Berlinu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Torinski klub je ukupnim rezultatom 3:2 eliminisao aktuelnog šampiona Evrope Real, pošto je posle trijumfa na svom terenu sa 2:1, u Madridu igrao 1:1 sa ‘kraljevskim klubom’.

Juventus će se u finalu za titulu boriti sa Barselonom, 6. juna, i to u Berlinu, gde je Bufon sa reprezentacijom Italije trijumfovao na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

Sve ovo mi izgleda kao sudbina, ali je zaista sve na kraju bilo kao što smo se nadali. Ali, ne smemo da odemo u Berlin kao turisti. Otići ćemo da odigramo utakmicu koja nam svima mnogo znači. Ponosan sam na svoje saigrače i sav rad koji smo uložili u ovo naše putovanje”, rekao je Bufon.

Bufon je po završetku utakmice na “Santjago Bernabeu” bio veoma emotivan, a svi su mogli da vide da je i zaplakao.

Ne dobijate šansu da igrate finale Lige šampiona često, zato ne možete da ga odradite polovično. Moramo da damo sve od sebe”, naglasio je Bufon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu