Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.01.2015.

16:42

Milijaš: Stojanović je majstor

Bivši kapiten Crvene zvezde, vezista turske Manise Nenad Milijaš rekao je za 'Sport' da uvek kada ima vremena pogleda utakmicu 'njegove Zvezde'.

Izvor:

Autor:

Default images

"Kada imam vremena pogledam moju Zvezdu, a vidim da su doveli tri iskusna igrača. Sa Stojanovićem sam prošao mlađe kategorije u nacionalnom timu i tada je pokazivao ekstra talenat, bio je majstor za sve nas iz generacije. Mislim da kao iskusan igrač može mnogo da pomogne i pogotovo izdrži pritisak kada je rezultat u prvom planu", rekao je Milijaš za Sport.

Vođa šampionskog tima iz prošle sezone je imao novi poziv za povratak, a poznato je da trener Lalatović za neuspehe često „krivio” rastanak sa Nenadom.

"Nije realno da se posle nekoliko meseci vratim nazad iz mnogo razloga što sam u nekoliko razgovora otvoreno rekao, a pogotovo što se pita Manisa koja me ne bi pustila. Pominje se da imam ponuda iz Turske i da predsednik čeka leto. Iskreno mnogo očekujem od Stojanovića, Lukovića i Anđelkovića da budu stubovi prolećnih uspeha", optimista je Milijaš.

Manisa je trenutno na 16. mestu, mestu koje vodi u niži rang, ali ekipa u poslednje vreme igra dobro, uz značajan doprinos momka iz Zemuna – koji je postigao sedam golova i nekoliko asistencija. Društvo u ekipi prave mu još dva bivša Zvezdaša, Nikola Mikić i Danijel Subašić.

"Napravili smo seriju dobrih rezultata, a najvažnije je da sam već postigao sedam pogodaka i ispunio klupska očekivanja. Klub je sada spokojniji mada nam slede nova iskušenja i posle slabog starta imali smo nekoliko uzastopnih pobeda", zaključio je Milijaš za 'Sport'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve