Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.12.2014.

21:15

Tumbaković: U utorak o treneru

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da će u utorak biti poznato da li će trener Marko Nikolić ostati u klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U ponedeljak se pojavila informacijada će Partizan otpustiti Marka Nikolića i na njegovo mesto dovesti bivšeg igrača i sportskog direktora crno-belih Ivana Tomića.

Na pitanje novinara na stadionu Partizana da li su tacne spekulacijeda će uprava kluba smeniti Nikolića, Tumbaković je rekao da će u utorak biti poznato šta će se uraditi.

"Čućete sutra (utorak) da li je spekulacija ili ne. U 16 časova je Sekretarijat, a u sredu će biti Upravni odbor. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku", rekao je Tumbaković.

On je rekao da trener neće biti jedina tema sastanka Sekretarijata, već i druga pitanja i prelazni rok.

Upitan da li će biti promocija, Tumbaković je uzvratio pitanjem: "Koja promocija?"

Novinari su pitali za promociju Ivana Tomića, a potpredsednik kluba odogovorio je: "Hoćete vi da ga promovišete ili neko drugi? Promocija je lepa stvar i onog momensta kada bude promocije bićete obavešteni, napravićemo svečanost. Ako bude promocije".

Novinari su pitali Tumbakovića da li se u klubu pričalo o smeni trenera Nikolića, a on je odgovorio odrečno.

"Doći će vreme kad ćete sve čuti. Ovo je početak rada nove uprave i mi se polako uklapamo. Ja sam i pre neki dan rekao svoj stav po pitanju Marka Nikolića i to ostaje. To je trener koji je u ekspanziji, vrlo kvalitetan sa nekom svojom harizmom i idejom", rekao je bivši trener Partizana.

Upitan da li će taj stav braniti na sednici Sekretarijata on je odgovorio: "Otkud vi znate šta će biti tema Sekretarijata? Ne ide to od mene već od nekog drugog, a ja ću imati svoj stav, kao i uvek".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve