Nova vest
Fudbal

Subota, 31.05.2014.

17:12

Vengeru 100 miliona £ za pojačanja!

Arsen Venger će navodno moći da potroši 100 miliona funti na pojačanja predstojećeg leta, prenose ostrvski mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Francuz je tek produžio ugovor sa "tobdžijama", a nema sumnje da je novac za pojačanja bio deo pregovora sa upravom londonskog kluba.

Glavne mete Vengera su Lars Bender, Loik Remi i Karim Benzema, ali mediji spekulišu da će pokušati da dovede i bivšeg kapitena Seska Fabregasa, te Acuto Učidu (Šalke), Kaluma Čambersa i Morgana Šniderlina (oba Sautempton), Serža Auriera (Tuluz) i Alvara Moratu (Real).

Arsenal je letos konačno konkretnije uložio u tim i doveo Mesuta Ezila za 50 miliona funti, pa je na Emirate stigao i prvi trofej posle skoro deset godina, FA Kup. Ipak, za titulu je očigledno neophodno dodatno ulaganje, čega su svesni u severnom Londonu.

"Svesni smo da u narednim mesecima moramo biti uspešni na tržištu. Sada se ekipe pojačavaju i mogu da obećam da ćemo u prelaznom roku biti aktivni. Imamo veliku prednost jer mnogi igrači nam se žele priključiti. Siguran sam da možemo pojačati tim", rekao je Venger, koji je od 1996. u Arsenalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve