Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.05.2014.

18:30

Kosta ne igra LŠ, Simeone veruje

Najbolji strelac Atletiko Madrida Dijego Kosta verovatno neće igrati u finalu Lige šampiona, u subotu 24. maja protiv Real Madrida u Lisabonu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

To je potvrdio trener novog šampiona Španije Dijego Pablo Simeone koji se nada da će se napadač oporaviti u narednih pet dana.

"Male su šanse, nedelja je tek počela. Još ima vremena dok ne donesemo konačnu odluku, još je rano", izjavio je Simeone španskim novinarima, a prenosi AP.

Kosta je prethodnih nedelja imao velikih problema sa povredama, vratio se za meč sezone u Primeri protiv Barselone u subotu uveče, ali je obnovio povredu zadnje lože već u 15. minute utakmice.

Mediji spekulišu da će 25-godišnji napadač rođen u Brazilu biti spreman za dve nedelje, pa njegov nastup na Svetskom prvenstvu u domovini u dresu Španije ne bi trebalo da dođe u pitanje.

Kosta je ove godine postigao 36 golova na 51 utakmici u svim takmičenjima i bio jedna od najvećih zvezda u Evropi. Očekuje se da na leto pređe u Čelsi.

Atletiko je ove sezone u osam mečeva bez Koste ostvario šest pobeda i dva remija, a između ostalih savladao je Barselonu, Zenit i Porto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve