Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

18:06

Vučić: Završene istrage u klubovima

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su istrage u našim najvećim fudbalskim klubovima završene i da su slučajevi kod tužioca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vučić je još u nedelju gostujući u emisiji “Utisak nedelje” rekao da su istrage povodom mahinacija u domaćem fudbalu pri kraju, a sada je potvrdio da je dokumentacija predata tužiocu.

Mislim da su predistražne radnje završene u svim fudbalskim klubovima, ne znam da li se išlo na referisanje kod tužioca ili ne, ali te informacije mogu da se dobiju od nadležnog zamenika tužioca. Što se države tiče, ona je sve predistražne radnje ispunila”, rekao je Vučić.

Vučić je u nedelju na pitanje kada će biti rešene malverzacije u vezi fudbalskog kluba Crvena zvezda i ko se tu štiti istakao da su i istrazi obuhvaćena dva-tri najveća kluba, očekuje rezultate vrlo brzo i naglasio da nema zaštićenih.

Policija radi i mislim da je završila oko malverzacija u naša dva-tri najveća kluba. Rezultate očekujem uskoro. Naravno da tu niko nikoga ne štiti”, naglasio je Vučić u “Utisku nedelje”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve