Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

17:00

Ramos:Saigrači pre Mesija i Nejmara

Fudbaler madridskog Reala Serhio Ramos rekao je da bi pre igrao sa saigračima Ronaldom, Ezilom i Iskom, nego sa zvezdama Barselone Lionelom Mesijem i Nejmarom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi prošle sezone postigao je 46 golova na 32 utakmice u Primeri.

Njemu se tokom leta pridružio Brazilac Nejmar, koji je fenomenalnim partijama predvodio svoju reprezentaciju do trofeja Kupa Konfederacija.

I pored kvaliteta koji poseduje dvojac iz Barselone, Ramos je oduševljenim napadačima koje ima Real. Ronaldo je postigao 55 golova u isto toliko mečeva prošle sezone (od toga 34 u prvenstvu), dok je Ezil zabeležio 24 asistencije uz 10 golova na 52 meča.

Madriđani su tokom leta doveli bivšeg plejmejkera Malaga, mladog Španca Iska, koji je vodio svoj tim do četvrtfinala Lige šampiona, a sa mladom reprezentacijom je osvojio Evropsko prvenstvo.

“Nejmar i Mesi? Više preferiram Kristijana, Ezila i Iska, moje saigrače ovde. Niko ne sumnja da su oni sjajni igrači, ali ja ipak prednost dajem igračima u svom timu”, rekao je Ramos.

Španac je uveren da je pred klubom uspešna sezona, u kojoj će ih sa klupe voditi Italijan Karlo Ančeloti koji je zamenio Žozea Murinja.

Portugalac je tokom prošle sezone došao u sukob sa nekoliko igrača Reala, a Ramos je optimista što se tiče novog trenera.

“Samo mislim o dobrim stvarima koje su se desile. Nisam zlopamtilo, ostaće mi u sećanju samo dobre stvari koje sam naučio dok je Murinjo bio trener. Novi je stigao i imamo nekoliko novih igrača. Sada je tim mlađi i akcenat je stavljen na mlade, španske igrače pred novu sezonu kojoj se svi radujemo”, dodao je devanzivac kraljevskog kluba.

Pored novih igrača, Serhio je dodao da će oni iskusniji morati da pomognu treneru.

"Nekoliko nas koji duže u klubu shvatamo da je potrebna stabilnost što se tiče pozicije trenera, i to je ono u čemu treba da pomognemo kako bismo osvojili što više trofeja”, zaključio je Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve