Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.06.2013.

14:02

Lukač: Želim sudbinu Radiše Ilića

Novi čuvar mreže Partizana Milan Lukač presrećan je zbog dolaska među ‘crno-bele’ i nada se da će pomoći timu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Lukač je prvo pojačanje šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije, a u tim Vuka Rašovića dolazi kao zamena za Vladimira Stojkovića.

“Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana. Imam mnogo želje za dokazivanjem, verujem da ću se brzo uklopiti u ekipu i opravdati poverenje”, rekao je Lukač na promociji u Humskoj 1.

On je sa ‘crno-belima’ potpisao ugovor na tri godine, a nosiće dres sa brojem 25, koji je svojevremeno bio u vlasništvu Ivice Kralja.

Bilo je kontakata i sa nekim drugim klubovima, ali je Partizan bio najkonkretniji. Ipak, motiv i san svakog igrača je da igra u Ligi šampiona, uostalom i pre tri godine kada je u Partizan došao, takođe bivši golman OFK Beograda Radiša Ilić, ‘crno-beli’ su zaigrali u elitnom društvu”, napomenuo je Lukač.

Sportski direktor šampiona Srbije Albert Nađ očekuje da Lukač bude prava zamena Stojkoviću, koji karijeru nastavlja u turskom Konjasporu.

Hvala Stojkoviću na prethodne tri godine. U tom periodu napravio je veliki uspeh i za klub i za sebe. Lukač će imati težak zadatak, ali verujem u njega, bili smo saigrači u Čukaričkom, a prošle sezone definitivno je potvrdio kvalitet”, naveo je Nađ.

Funkcioner Partizana je dodao da razmišlja i o novim pojačanjima, ali da neće žuriti kako bi izbegao greške iz nekih ranijih prelaznih rokova.

Za naše igrače još nema konkretnih ponuda, tako da zaista nema potrebe za gomilanjem fudbalera. Uostalom, ne možete u flašu od litar da sipate pet”, zaključio je Nađ.

On je potvrdio da je u kontaktu sa nekadašnjim prvotimcem Partizana Ivicom Ilievim, ali je naglasio da nisu razgovarali o njegovom povratku u klub, iako nije isključio tu mogućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve