Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.04.2013.

21:13

Rednap ostaje trener KPR

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap ostaće na toj funkiji i naredne sezone uprkos lošim rezultatima kluba i ispadanja u niži rang.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Vlasnik ’policajaca’ Toni Fernandes sastao se sa Rednapom u ponedeljak posle čega je istakao da će 66-godišnji stručnjak i u budućnosti biti na čelu tima.

“Imao sam pozitivan sastanak sa Harijem. Milsim da nijednog momenta nije razmišljao o odlasku i voljan je da nastavi rad na projektu koji je započeo tokom sezone“, rekao je Fernandes.

Rednap je preuzeo KPR u novembru kada je potpisao ugovor na dve i po godine. Klub je tada bio na dnu tabele, a u drugom delu sezone nije uspeo da izbegne ispadanje, iako je u januarskom prelaznom roku doveo nekoliko skupih pojačanja.

„Hari je čovek fudbala i zna šta želi od igrača. Razgovarali smo i o tome kakva pojačanja želi za sledeću sezonu“, dodao je Fernandes. „Trener neće biti primoran da proda nijednog igrača kog želi da zadrži“.

KPR je i matematički ispao iz Premijer lige proteklog vikenda kada je remizirao sa direktnim konkurentom Redingom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve