Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.04.2013.

16:13

Pepe molio Levandovskog da stane

Junak prvih mečeva polufinala Lige šampiona, Poljak Robert Levandovski otkrio je jednom portalu iz domovine da ga je Pepe molio da prestane da postiže golove.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Levandovski je postigao sva četiri gola u neverovatnoj pobedi Borusije Dortmund nad Real Madridom (4:1) na "Vestfalenu".

"Bilo je sve čisto više-manje. Jedino je Serhio Ramos u nekoliko navrata bio pregrub. Prilikom jednog kornera, prišao mi je Pepe koji me čuvao tokom celog meča i rekao: Postigao si četiri gola, možda je sada dosta?", otkrio je je Poljak.

Već mesecima se spekuliše o odlasku Levandovskog iz Dortmunda na kraju sezone, pominju se Bajern Minhen i Mančester Junajted, što je ponovo pokrenuto nakon njegove partije života.

"Nemam komentara. Imamo još četiri utakmice u prvenstvu i bar još jednu u Ligi šampiona. Te utakmice ću igrati u dresu Borusije Dortmund i to je najbitnije", nije želeo da komentariše spekulacije strelac 33 pogotka ove sezone.

Levandovski nije mogao da se seti da je nekad u seniorskoj karijeri postigao četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu