Luka i Kojić ipak u Partizanu!

Čelnici Partizana i Rada ipak su postigli dogovor, pa će Predrag Luka i Nikola Kojić od subote biti novi fudbaleri Partizana.

AKIzvor: B92
Podeli

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i prvi čovek Rada Ranko Stojić su ponovo razgovarali u Turskoj, tokom meča "crno-belih" protiv Admire i konačno dogovorili transfer.

Luka i Kojić će u subotu potpisati troipogodišnje ugovore sa Partizanom i odmah otputovati u Antaliju gde će se priključiti novim saigračima.

"Definitivno smo Ranko Stojić i ja precizirali detalje oko prelaska ova dva igrača u Partizan. Mislim da ćemo tehnički to da odradimo sutra (subota) pre podne i da će igrači tokom vikenda doći ovde na pripreme. Bilo je nesporazuma prethodnih dana u komunikaciji, ali smo sve definisali danas i već je sve prosleđeno ljudima iz Upravnog odbora (koji odobrava posao). Ostalo je samo formalno da potvrdimo posao, da igrači potpišu. Mislim da ćemo sa ovim dolascima zvanično da završimo prelazni rok. ", potvrdio je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu