Nova vest
Fudbal

Petak, 18.01.2013.

15:22

Popravlja se stanje u Novom Pazaru

Trener Novog Pazara Slavenko Kuzeljević rekao je da je trenutni sastav tog superligaša daleko od željenog, ali da je situacija bolja nego na početku priprema.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

“Situacija se malo popravila kada su u pitanju dolasci, pa polako sklapamo kockice. Došla su trojica fudbalera, a nekoliko njih je na probi”, rekao je Kuzeljević.

Najnovije pojačanje Novog Pazara je doskorašnji napadač kulskog Hajduka Mladen Popović, koji je ranije nastupao za OFK Beograd. Pre njega u klub su došli Aleksandar Vasiljević i Miloš Marković.

Očekujem da nam se u narednim danima pridruži još nekoliko proverenih fudbalera”, naveo je Kuzeljević.

Novi Pazar je ostao bez okosnice tima iz jesenjeg dela sezone, a treninzima ekipe, od standardnih prvotimaca, prisustvuju Emir Lotinac, Vladan Đogatović i Risto Ristović.

Osim njih u pogonu su Admir Kecap, Branislav Stanić, Ibrahim Arifović i Amar Rahmanović.

Miloš Rnić je na probi u Belorusiji i ako se ovih dana ne dogovori transfer, priključiće nam se. Što se ostalih igrača iz prvog dela sezone tiče, ne znam hoćemo li uspeti još nekoga da zadržimo”, dodao je Kuzeljević.

Doskorašnji fudbaler ovog tima Enver Alivodić, predstavljen je kao novo pojačanje Vojvodine.

Novi Pazar trenutno zauzima deseto mesto na tabeli Superlige sa tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve