Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.08.2012.

20:14

Petrov dobija bitku sa leukemijom

Fudbalski klub Aston Vila saopštio je da je bivši kapiten tima Stilijan Petrov uspešan u borbi sa leukomijom i da je bolest u remisiji.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Fudbaleru engleskog premijerligaša leukemija je dijagnostifikovana u martu ove godine i on je odmah podvrgnut hemoterapiji.

Veliko nam je zadovoljstvo, što u ime našeg dugogodišnjeg kapitena Stilijana Petrova, možemo da potvrdimo da je akutna leukemija u remisiji.

Sten bi želeo da iskoristi priliku i ovim putem se zahvali medicinskom osoblju koje je brinulo o njemo od kada mu je uspostavljena dijagnoza.

On se ujedno zahvaljuje na podršci svim Vilinim navijačima, timskim kolegama i ljudima u klubu, kao i svim ljubiteljima fudbala i svim ljudima koji su ga bodrili tokom ovog perioda.

Stenova borba još nije gotova. Ima još bitaka koje mora da dobije narednih dana, nedelja i meseci . Ipak, on je želeo da podeli ovu divnu vest sa vama, a uskoro će vam se i lično obratiti.

U Stenovo ime, klub bi želeo da se zahvali svima što poštuju privatnost njega i njegove porodice tokom ove borbe sa leukemijom, kao i onima koji su pomogli da se podigne svest o ovoj bolesti.

Sten ostaje veoma posvećen ovoj borbi i hrabro ide napred“, stoji u saopštenju na sajtu kluba.

Petrov je branio boje Aston Vile od 2006. godine, a za bugarsku reprezentaciju odigrao je do sada 105 utakmica i postigao osam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu