Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.07.2011.

19:56

Pojačali se Atletiko i Viljareal

Španski prvoligaši Atletiko Madrid i Viljareal doveli su nova pojačanja za predstojeću fudbalsku sezonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Doskorašnji igrač Deportiva iz La Korunje Adrijan Alvares potpisao je četvorogodišnji ugovor sa madridskim Atletikom.

Sa druge strane, Viljareal je potpisao trogodišnji ugovor sa igračem sredine terena Havijerom Kamunjasom.

Alvares je u Madrid došao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Deportivom. Ima 23 godine i igra u napadu, a prošle sezone je za tim iz La Korunje postigao sedam golova.

Prošlog meseca Alvares je na Evropskom prvenstvu za mlade bio najbolji strelac sa pet pogodaka, a Španija je osvojila šampionsku titulu.

Mediji u Madridu navode da dolazak Adrijana verovatno znači da će klub napustiti napadač Serhio Kun Aguero, za koga se interesuju italijanski Juventus i engleski Mančester siti.

Novi igrač “žute podmornice” Kamunjas ima 31 godinu, a prethodne dve sezone igrao je za Osasunu za koju je postigao sedam golova u 67 utakmica.

Španski mediji navode da je Viljareal platio Osasuni sumu od 2.3 miliona evra na ime obeštećenja za Kamunjasa. Ekipa Viljareala prošle sezone osvojila je četvrto mesto u prvenstvu Španije i u avgustu će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu