Nova vest
Fudbal

Subota, 09.04.2011.

20:22

Toti kapitenski, Inter pobedio

U prvoj utakmici 32. kola Serije A Inter je u Milanu golovima Kambjasa i Maikona pobedio Kjevo, posle dva teška i ubedljiva poraza od Milana i Šalkea.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dejan Stanković se oporavio od povrede koju je zaradio u meču sa Šalkeom i odigrao je celo drugo poluvreme.

Posle 45 minuta Leonardo je na teren poslao kapitena reprezentacije Srbije umesto Holanđanina Veslija Snajdera. Inter je poveo u 66. minutu golom Argentinca Kambjasa. Asistent kod prvog gola brazilac Maikon i sam je bio strelac šest minuta pre kraja susreta.

Inter u sredu igra revanš meč Lige šampiona u Gelzenkirhenu protiv Šalkea. Dejan Stanković je izjavio da njegovi saigrači i on "veruju u čudo" u tom meču.

U drugom meču subotnjeg programa Roma je golom Frančeska Totija u poslednjim sekundama meča došla do pobede u Udinama. Domaćini su posle trinaest mečeva bez poraza vezali drugi poraz i značajno umanjili svoje šanse za osvajanje titule.

Roma je na Fruliju povela golom kapitena Totija iz penala u 57. minutu. Udineze je izjednačio preko najboljeg strelca Serije A Antonija di Natalea samo dva minuta pre isteka 90-og. Ipak Toti je golom u poslednjim sekundama meča Romu približio mestu na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve