Nova vest
Fudbal

Subota, 20.11.2010.

21:03

Novi remi OFK Beograda

Fudbaleri OFK Beograda igrali su nerešeno sa ekipom BSK Borče 1:1 i tako još jednom ostali bez pobede uprkos boljoj igri u odnosu na rivala.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Gosti su od samog starta jasno pokazali da su rešeni da osvoje tri boda. Na početku meča ‘romantičari’ su se oslanjali na udarce iz daljine, ali rani pokušaji Krstića i Milića nisu doneli promenu rezultata.

Bez obzira na propuštene šanse igrači OFK Beograda nastavili su sa napadima, ali do kraja prvog poluvremena nije bilo golova.

Nastavak je doneo inicijativu domaćeg tima, koji je bolje otvorio drugo poluvreme. Međutim, OFK Beograd je, ipak, prvi poveo golom rezerviste Nikole Simića. On je u 75. minutu materijalizovao dodavanje Trivunovića i glavom sa 11 metara postigao gol za vođstvo od 1:0.

Međutim, slavlje 'romantičara' je kratko trajalo pošto je u 82. minutu Vladimir Krstić postigao gol za konačnih 1:1. Fudbaleri OFK Beograda su tako još jednom ostali kratkih rukava, pošto i u petoj uzastopnoj utakmici nisu uspeli da pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve