Nova vest
Fudbal

Subota, 23.10.2010.

15:37

Stanojević zadovoljan, Kristić nije

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je zadovoljan pobedom u 'večitom' derbiju, bez obzira što igra njegovog tima nije bila na vrhunskom nivou.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Uspeli smo da ostvarimo glavni cilj, a to je pobeda. Uzeli smo tri boda na kraju, iako igra nije bila na vrhunskom nivou", istakao je Stanojević.

Njegov kolega, Aleksandar Kristić bio je nezadovoljan igrom svojih izabranika, kao i minimalnim porazom, ali je bio oduševljen ambijentom na stadionu Crvene zvezde.

Stanojević je napomenuo da je crno-beli tim mogao da prikaže i bolju igru, da niije bilo umora zbog stalnog angažovanja u Ligi šampiona.

"Danas smo bili prinuđeni da igramo mirnije i defanzivnije, što je na kraju i donelo rezultat", rekao je Stanojević.

Kristić, sa druge strane, nije bio zadovoljan.

"Sigurno je da nisam zadovoljan ni rezultatom ni igrom moje ekipe", istakao je Kristić.

Kristić je napomenuo da je igru crveno-belih "presekao" rani gol Moreire u šestom minutu, kojim je Partizan na kraju i dobio utakmicu.

"Igrači Partizana su jednostavno, zatvorili sve prilaze svokm golu. Istina, imali smo nekokliko šansi i žao mi je što nismo uspeli da ih iskoristimo", rekao je Kristić i dodao da će razloge poraza analizirati posle utakmice.

Kristić je napomenuo da je zadovoljan "divnim ambijentom" koji je vladao tokom utakmice.

"Nadam se da će ova sjajna sportska atmosfera vladati i u nastavku dana", rekao je Kristić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve