Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.01.2010.

10:51

Ljajić odlazi do kraja nedelje?

Adem Ljajić ove zime definitivno odlazi iz Partizana. O tome u koji klub odlučiće se do krjaa nedelje, piše sportska štampa.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Ljajić je interesantan ruskom Rubinu ali se čini da je trenutno najbliži Fiorentini iako ni menadžer mladog fudbalera ni predstavnici Partizana ne žele da pričaju o tome koji klubovi su zainteresovani. "U narednih pet-šest dana sve će biti poznato.

Treba još malo strpljenja, u nedelju, eventualno ponedeljak će se znati gde Ljajić ide," rekao je generalni sekretar 'crno-belih' a prenela beogradska sportska štampa.

Poznato je da bi uskoro u Tursku mogao i Lamin Dijara ali za Senegalca su zainteresovana dva kluba, Gaziantep i Trabzonspor pa se još uvek ne zna kom rešenju su bliži beogradski klub i njegov do sada najbolji strelac.

Predstavnici Birmingema nisu se pojavili u Humskoj a ostrvski mediji tvrde da će premijerligaški klub angažovati Mičela iz Sportinga iz Hihona i tako popuniti poziciju zadnjeg veznog za koju je kandidat bio i mladi reprezentativac Srbije Radosav Petrović.

Đurić: "Ne teramo Đorđevića"

Mediji se bave i sudbinom Nenada Đorđevića.

Kapiten Partizana mogao bi da napusti klub u slučaju povoljne ponude a na priče o tome da je nekadašnji reprezentativac u Humskoj 'precrtan' odgovorio je predsednik kluba Dragan Đurić.

"Ne teramo Đorđevića. Nenad je kapiten a sve priče o tome da želimo da ga oteramo jer je bio blizak nekim ljudima su budalaštine," rekao je Đurić.

Partizan, i pored insistiranja dela medija na mogućem transferu, nije zainteresovan za golmana Čukaričkog Bojana Isailovića koji će, najverovatnije, u Poljsku, ali ostaje mogućnost da u Humsku dođe još jedan mlad golman.

Kadiz predstavio Bogunovića

Od igrača koji mogu da napuste klub za sada je otišao samo Miloš Bogunović koji će do kraja polusezone igrati za španski Kadiz uz mogućnost da se klubovi tokom leta dogovore o kompletnom transferu.

Prema pisanju beogradske štampe iz Humske bi mogli i Nenad Đorđević, Brana Ilić, Nikola Vujović i jedan od rezervnih golmana, Darko Božović ili Aleksandar Radosavljević. Goranu Gavrančiću je istekao ugovor i on je slobodan igrač a postoji mogućnost da neki fudbaleri odu na 'pozajmice' u druge klubove.

U slučaju odlazaka igrača 'crno-beli' će angažovati neke nove fudbalere ali Goran Stevanović za sada ne iznosi njihova imena u javnost.

Sigurno je da će nekolicina mladih igrača biti priključeni prvom timu niko, za sada se zna da će jedan od njih biti zadnji vezni Nikola Popara (rođen 1991. godine), a na spisku potencijalnih prvotimaca su i Krneta, Brašanac, Lukić...

'Crno-beli' su do sada angažovali trojicu novih igrača, Vojislava Stankovića (OFK Beograd), Predraga Mijića (Spartak) i Aleksandra Davidova (Hajduk Kula).

Pripreme za polusezonu u kojoj će neogradski klub braniti oba domaća trofeja počinju 15. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve