Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.12.2009.

18:24

Tomić završio sa Partizanom

Ivan Tomić završio je svoj posao sportskog direktora u Partizanu jer je sporazumno raskinuo ugovor sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašni igrač ’crno-belih’ napustio je stadion u Humskoj tokom sednice novog Upravnog odbora, a za sada nisu poznati uslovi u kojima je saradnja okončana. Tomić je tokom svog mandata na mestu sportskog direktora kluba osvojio dve duple krune, a njegovo mesto ostaće upražnjeno do daljnjeg.

Na sednici UO Albert Nađ je izabran da ispred Upravnog odbora koordinatora rad sa sportskim sekcijama, odnosno sa trenerom prvog tima Goranom Stevanovićem koji će imati veću slobodu u dovođenju pojačanja, trenerom Teleoptika Zvonkom Vargom, i direktorom omladinske škole Nedeljkom Kostićem. Dosadašnji potpredsednici kluba, Mile Jovičić i Branko Ružić reizabrani su na te pozicije.

Tomić je 2007. godine došao na mesto sportskog direktora umesto Nenada Bjekovića koji je na tom mestu bio 20 godina. Zajedno sa Tomićem u klub su došli i drugi bivši igrači, Gordan Petrić, Zoran Mirković i Slaviša Jokanović, a svi oni su napustili Humsku 1 u proteklih nekoliko meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve