Fudbal 57

Ponedeljak, 28.12.2009.

18:24

Tomić završio sa Partizanom

Ivan Tomić završio je svoj posao sportskog direktora u Partizanu jer je sporazumno raskinuo ugovor sa srpskim šampionom.

Tomiæ završio sa Partizanom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 14 godina

Ja cu da bojkotujem ovu upravu sve dok im ne vidim ledja, a svi koji su za to neka preporuce!
(Sima, 28. decembar 2009 23:36)

i ti a i ovih 450 preporucenih, samo cu vam ovo reci, bez jakih emocija, da vi bojkotujete taj partizan od vajkada. i kada igra u LS bojkot i kad osvoji duplu krunu bojkot i kada ponovi isti uspjeh uzastopce bojkot. Djuric je samo izgovor...

Baba vangin unuk

pre 14 godina

Rakac,curkovic je u fss na poslovima saradnje sa fifa i uefa. Treba da legne lova od fifa za plasman na mundijal. E sad ti saberi 2 i 2.

BoleBosko

pre 14 godina

Glasali za upravu koja je ponovo vratila u klub Bjekovica i Zecevica a do pre 3 godine bilo je Uprava NApolje i bojkotovanje utakmica! ALi ipak su se otvorili sada Zeka i Bjeka i svi problemi su reseni!!!

Вук ПФК

pre 14 godina

Ако си брате и треба.Боље ти је то,него да шурујеш с овом управом.Браво!

Bocvana

pre 14 godina

Ivane Tomicu sjajna odluka.
Cestitam ti na pravom izboru.
Dokazao si karakter i da si drug od poverenja nedavno.
Setio sam se neceg.Od kezmanovog transfera trebali smo dobiti filipsove reflektore:)),pa sad Bjeka i Zeka to moraju da imaju u vidu kad budu pravili moderan stadion 2003 to bese :)) da ih postave na njega..
Najteze je igracima partizana.
Imati 20 clanova u upravi punoletnih i suzdrzanih na izboru predsednika to moze samo veliki klub..
Sjajna je stvar kad ne mozes da se odlucis izmaedju zalickanog tekstilca i vrhunskog golgetera punog veza po Evropi.
Ja i dalje ne navijam za PFC
samo mi zao igraca...

Parni valjak

pre 14 godina

Meni sve ovo liči na jedan od načina za pretakanje Partizanove kase u sopstvene džepove. Slično se i u Zvezdi prošle godine dešavalo. Dovede se bivši igrač da kao pomogne, da mu se plata kao da je Sir Alex Ferguson, pa se produži ugovor na par godina da nam ga ne mazne Real ili Barsa, a onda se odglumi neslaganje i tolika netrpeljivost da se raskine ugovor i istoči 500 000 evra. Verovatno će sada zbog povećanog obima posla i veće odgovornosti, povećati platu Stevanoviću i potpisati ugovor na 3 godine. Pošto je svima jasno da nije nizašta i da će prsnuti ko dinja, za šest meseci će ga smeniti i isplatiti obeštećenje, uz opšte odobravanje navijača.
Inače i Tomića je Bjeković doveo, on mu je duhovni otac, tako da ne bih mnogo verovao ovim teorijama.

sofokle

pre 14 godina

da bi u Srbiji sporazumno raskinuo ugovor kako doticna gospoda kazu,ustvari biti oteran potrebno je da uzmes dve titule,dva kupa i da imas neku viziju.Zemljo otvori se

Srb-in

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!
(Sima, 28. decembar 2009 19:32)

Nema toga, Simo. "Pravi Grobari" su izabrali tog Djurica ispred Save Milosevica!
P.S. Ja se stidim tih "pravih Grobara' i njihovog izbora!

Lemi

pre 14 godina

Iako mi je bio krajnje simpatican i retko normalan lik od svih tamo ... ubo 3, a omanuo 23 pojacanja.

Jbg ... zuka, moreira, diara ... ostalo? u najboljem slucaju prosek, a vecina totalni luzeri (razni vujovici, kosorici, vasingtoni, zaimi, francuski crnci, itd. ... ne moze ih se covek ni svih setiti koliko ih je bilo).

rasha iz medje

pre 14 godina

najvece legende PARTIZANA u zadnjih pedeset godina su MOCA,NENO BJEKOVIC, NENAD STOJKOVIC I ALBERT NADJ.To znaju pravi partizanovci pa makar se i ne zvali grobari.

Boki

pre 14 godina

Ljudi,taj isti Bjekovic i taj isti Zecevic su npravili tim za Ligu Sampiona(jedina LS za timove iz Srbije);takodje,napravili su i tim koji je prezimio u Evropi u konkurenciji jednog Midlzbroua,Viljareala i Lacija(takodje,jedino prolece u novom veku-da ne idem dalje u proslost).Stvarno ne mogu da razumem da ih sada napadate.

Kingston town

pre 14 godina

Tomić je možda trebalo da ode,čak i da je Savo Milošević postao predsednik. Ne postoji menadžer koji nije nikada pogrešio. Pa je i Ivan Tomić.
E,ja ću sad skoro svu krivicu za letošnji krah da svalim na njega. Ali ću izneti i argumente za to. Tako netipično za ovo podneblje.
Ja sam svestan da je prodaja igrača neminovnost na ovim prostorima(nećete sigurno zaraditi od prodaje ulaznica),ali mislim da Ivan Tomić nema osećaja za to. Čovek proda oba beka,koji su sigurno najbolji u državi. Za ukupno 4m eura. Neka mene sad neko ubedi da Obradović ne vredi barem duplo,i da mu cena ne bi samo porasla(dečko ima 21 godinu). I,što nezvanično čuh,da je iz Partizana uticano na Krčmarevića da Obradović zaigra na EP. I zbog toga je on još povredjen. A umesto njega igra Lomić,za kojeg neću reći da nije dobar igrač,ali on 2 sezone sedi na klupi,ili tribinama drugoligaškog nemačkog kluba,i ode kad tim ispadne u treću ligu,a pritom gubi od Hanze sa 9:0! I celo leto ne nadje angažman,nego se vrati u Partizan 30.9.!
Pa idemo desno,milion eura je nama,smrtnicima običnim,nezamisliva suma,ali FK Partizan te pare mora da može da nadomesti iz nekih drugih izvora,ne prodajom Ivana Stevanovića. Ja mislim da se igrač koji je standardan,ima 26 godina,nije preterano skup za klub,ne prodaje za tako male pare. Nikako ako nema spremnu zamenu. Vi mi recite je li mu prezimenjak bolji od njega? Ili Srđa?
Vratimo se na štopere. Krstajić je najbolji štoper u našoj ligi. Đorđević je ponajbolji. Srđa Knežević može da bude koristan,kvalitet je u JSL,Marko Jovanović mene podseća na Pikea iz Barselone(a njega porede sa Bekenbauerom),rekao bih da je veliki potencijal,i budućnost ne samo Partizana,nego i reprezentacije. Treneri su loše,rekao bih,uticali na njega,šetajući ga s levog na desni bok,i obrnuto. I tu je i Kosorić,koji mislim da takodje moze da odigra pristojno,u najmanju ruku. Višak? DA! Igrač koji ima 31 godinu,prima veliku platu,baš i ne trpi sedenje na klupi(što je i logično). A,svi smo čuli da je postojalo interesovanje Herte,koja je bila spremna da plati oko milion eura,i nekih ukrajinskih timova. Ne znam da li je to tačno,ali mislim da se ovakav igrač prodaje za bilo kakve pare.
Pa nazad. Golman. Reče Ivan Tomić letos,da neće slušati nikakve ponude za Mladena Božvića(REKORDERA),a navodno je postojala ponuda teška oko milion i po eura. Mislim da je pravi sportski direktor morao da iskoristi upravo takav trenutak. Ne da doživi Žilinu. Ne može čovek da bude vidovit,ali mislim da je morao da zna neke stvari. I da za džabe dovede Kahrimana,ili Isailovića,koji su u tom trenutku bili slobodni igrači. Realno,bolji su golmani,i Srbi su. Što je vrlo bitno. Prvo,može da posluži reprezentaciji,da ima standardnog golmana,koji standardno brani,koji bi u tom slučaju mogao odlično da se proda posle SP,koje je bilo izvesno tada.
Na sredini terena...meni je najviše bilo žao posle odlaska Đorđa Lazića,za 400 000 eura. Ista priča kao i za Ivana Stevanovića. Dobar,jeftin igrač,otišao za male pare. Najbolji potez,Ivana Tomića,plata i produžetak ugovora za Almamija Moreiru. Mislim da je svaki komentar izlišan,premda mogu i ovo da argimentujem.
Dok je Partizan igrao po krilima,barem je igrao ataktivno i efikasno. Prodate i Tošića(koji je,realno,prerastao našu ligu),i Lazića,dovede se Tomić,da se sloboda Ljajiću,što je krajnje pametan potez,jer smo igrali rasterećeno,uz prednost na tebeli,bez evropskih obaveza.Dodje Vujović,što je greška,koju razumem,ali koja je morala biti ispravljena letos. Žuka,najveći ljubimac juga,mislim da je morao biti prodat još 2008. Posle dobre prve sezone,čak tražio da bude prodat,a Keln zvanično nudio oko 2m eura. U tom trenutku,Partizan doveo Fejsu,koji se,uzgred,dokazao tek Žukinim odlaskom,a plaćen je,za naše uslove puno,zatim Raću Petrovića,i Mitrovića,koji je otišao za dž,a imao je odličnu polusezonu u Napretku. I nemanje nikakve zamene za Moreiru.
Napad,prvo,niko ne može da me ubedi da Vašington može da igra u bilo kom ozbiljnom klubu. Zatim,mislim da je,svaki put kad je dobijena ponuda za špic igrača,koji ne zna da primi loptu,koji ne zna da igra glavom,koji je,istina,brz,i ima nekakav osećaj za gol,od nekoliko miliona eura,morala biti odmah prihvaćena!
I,za kraj. Mislim da će Stevan Jovetić biti jedan od 3 ili 4 najbolja igrača na svetu. Prodat je za 8 miliona eura. Ja sam plakao tog dana. Godinu i po dana kasnije,Mančester je ponudio 28 miliona eura.

Mogu ja i do sutra da pišem,i opet bih nešto izostavio,ilizaboravio,i opet ne bih napisao sve što mislim. Suština je,da smatram da je sve to moglo mnogo bolje da prodje.

laki

pre 14 godina

veliki sami vjerni navijač Partizana i pokušavam malo razmišljati svojom glavom a radi se o slijedećem.Navijao sam da mlade snage preuzmu naš klub i povedu u Evropu sa Savom na čelu ali mi isto tako pada na pamet nije li malo prevelika plata ovog sportskog direktora u ovakvoj situaciji i besparici.Neki igrači na zapadu imaju godišnje ugovore od 250 do 500 000 eura.nije li i ovolika plata Tomića razlog za neisplaćene stipendije i premije nekim fudbalerima.
Đuriću ne vjerujem nikako ali ni s ovakvim kao što je Tomić se nismo usrećili. O njihovim platama saznamo tek kad raskidaju ugovore. Da, i što će im ugovor, nek radi za platu pa ako ne valja otkaz.
Razmislite i vi o svemu jer izgleda svi vole Partizanove pare.Ja i dalje navijam za Partizan besplatno.Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

bosserb

pre 14 godina

Dolazi nam Zeka jači nego ikad... sad znamo gde je bio 2 godine. Pa na jugu brate. Sad mu niko ništa ne može.

Bojkot do uvažavanja 95% glasova sa interneta za Savu i novu upravu.

srle

pre 14 godina

Tomic je najbolji sportski direktor koga je Partizan imao. Doveo je anonimne strance, kao sto je Dijara, koji su postali glavni igraci tima i domaceg sampionata. Doveo je Moreiru, Fejsu, imao njuh za Petrovica, Tomica...Njegov rad karakterisu minimalne greske u proceni i veoma mali broj igraca koji je prosao kroz Humsku. Oni koji su dosli su i igrali. Ocigledno da su njegovo znanje i intuicija daleko iznad nivoa domaceg fudbala. Za Partizan je ovo veliki gubitak, jer ce ponovo po staroj navici dolaziti kolone prosecnih igraca.

Magnifico

pre 14 godina

Ode iz Partizana i poslednji koji je nešto vredeo. Ne računajući igrače. Ova uprava će se pokazati ubrzo najgorom u istoriji Partizana.

Onaj koji zna istinu

pre 14 godina

Jasno je da izbor aktuelnog rukovodstva ne odražava želje velike većine navijača.Ali nisu mi jasni ljudi koji svoju privrženost Partizanu izražavaju isključivo pišući komentare.Nema ih nigde na stadionu sa obrazloženjem da "neće doći dok je ova garnitura na vlasti" i sl.Jedini aktivni navijački faktor je JUG a njegovi predstavnici su APSOLUTNO podržali DJurića i ekipu.Onaj ko ne dolazi na utakmice i ne pokušava da konkretno nešto promeni i NEMA nekakvo veliko moralno pravo da kritikuje.
Smatram da Dragan DJurić nema kapacitet za predsednika ali ne zaboravite da su njega PODRŽALE takve legende kao Moca i Adi.S druge strane,Savina kampanja je bila krajnje neosmišljena i jedino što je u njoj valjalo bila su neka slavna imena koja su je podržala.
Što se Ivana Tomoća tiče-dopadao mi se njegov pristup.Mada realno:kada se na jednu stranu stave njegovi dobri i na drugu loši potezi zaključak je-bilo je dobro ali DALEKO OD BRILJANTNOG!!!

BRAVO IVANE!

pre 14 godina

A sad je sportski direktor Bjeković, mada nezvanično. Menadžer from England po imenu Stevanović već trčkara kod njega po savete oko transfera. Zemljo otvori se. Ode naš Partizan u...

Kakva je to divna ekipa bila, radila i imala uspeha u Partizanu. Ivan, Jokan, Bata, Gordan. Pravićemo ih od blata već u maju.

Stojan

pre 14 godina

ovo je bruka!!!jos jedan bivsi as najuren iz kluba i to sve po nalogu Zecevica i kompanije.I vrapci znaju da je on i dalje "vladar" iz senke u Partizanu!A kao otiso na skijanje dok se birao predsednik Partizana!!!!

Sima

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!

rakac

pre 14 godina

Ivane, ceo sportski svet zna koliko si ti posten, da nisi pristajao na dilove, provizije i ucene!!Ceo sportski svet zna, da je dvojac Zecevic i Bjekovic oterao iz Partizana Savu, Batu, Gordana, Jokana i tebe. Oni su isto to uradili Cepteru u olimpijskom komitetu, ali nisu mogli da slome noge i legendi Partizana Vladu Divcu. Najbolje je rekao Dinkic pre neko vece na TV-u "pobeda Djurica me podseca kao kada je Sloba Milosevic ubedljivo dobijao izbore"...drugacije receno, mislim da je vreme da drzava umesa prste i ukloni Zeku i Bjeku iz Partizana!!! Bjekovicu i Zecevicu, dokle bre vise?! Samo mi nije jasno sta trazi Ivan Curkovic sada u FSS?! Da li to nisu znali da mu izmisle bolje mesto?! Ipak mislim da im je tamo potreban da zavrsava neke poslove vezano za Partizan. Kada ce neko da se upita sta se radi u FSS? Hocemo Antaru za predsednika FSS!!!!! na kraju cu reci, Zvezdas sam ali vise mi muka da gledam kako se u rad fudbalskih klubova mesaju ljudi koji nemaju veze sa fudbalom poput Djurica u Partizanu ili nekada Spasojevica u Zvezdi!!! Sport dajte sportskim ljudima!!

pablo

pre 14 godina

Tomicu hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan.
Neka ima je na cast svima onima koji se "mnogo"vise razumeju u odela negu fudbal!!

Sta fali Nadju?

pre 14 godina

Nema razloga za plakanje!Otisao Tomic - dolazi Nadj, koji je kao igrac mnogo vise dao "Partizanu" nego Tomic! Siguran sam da ce uciniti sve sto moze da "Partizan" opet bude jak. A Tomica se uskoro niko vise nece secati - jer, zaboravljen je lako i jedan Djukic, koji je najvise od svih uradio za poboljsanje "Partizanove" igre.

Deda

pre 14 godina

незванично нас је око 93% подржало бивше асове.. неки лоши људи уз мало новца и 7% плаћеника с југа су се домогли власти у нашем Партизану. Даће Бог да падну брзо.. ипак иду бољи дани.

Господине Иване Томићу, као што сам рекао и када је Јокан одлазио, ХВАЛА и до следећег виђења, јер нама такви људи требају.

crno-bela toyota

pre 14 godina

Hvala ti majstore za sve što si uradio u Partizanu,moram priznati da te nisam poštovao kao igrača ali kao sportski direktor si bio sjajan,nažalost nije još došlo vreme da u našem fudbalu rešimo stvari kao što smo to uradili u našoj državnoj politici u fudbali još vlada socijalizam ali to će proći jer dok to ne prođe našem klupskom fudbalu neće biti bolje,molim te nemoj da odustaješ od PARTIZANA ti si pokazao da znaš samo treba da opet dođe vreme,veruj mi pravi grobari su ti zahvalni za sve,još jednom hvala za ove titule i pobede u derbijima,pozdrav

kataklizma

pre 14 godina

Raspada se familija... Mora da su opet novinari krivi jeli grobari? Nema vise harmonije u vasem klubu, a buducnost vam nije ni malo svetla... grobari da li vam je sad jasnije da ce Zvezda biti prvak?

Zoja

pre 14 godina

Došao umesto Bjekovića ui sve upropastio. Kako je samo onim nepismenim navijačima palo na um da mali Tomić zameni Bjekovića, koji je bio odličan igrač, golgeter, reprezentativac i čovek koga su znali svi važniji ljudi evropskog fudbala. Koliko je titula uzeo Partizan? Ovaj Tomić nije znao dve rečenice da sastavi.

DjukaDugaDevetka

pre 14 godina

I tako ode jos jedan bivsi igrac...Djuric kako je krenuo,sledeci korak je mijenjanje klupskih boja ili neki slican "genijalan" potez.

sa Juga

pre 14 godina

Došli divlji i oterali pitome, kako u samom klubu, tako i na tribinama! E moj Partizane, crno ti se piše. Čekam da svane i da sve te mračne sile odu zauvek u zaborav!

Deda

pre 14 godina

незванично нас је око 93% подржало бивше асове.. неки лоши људи уз мало новца и 7% плаћеника с југа су се домогли власти у нашем Партизану. Даће Бог да падну брзо.. ипак иду бољи дани.

Господине Иване Томићу, као што сам рекао и када је Јокан одлазио, ХВАЛА и до следећег виђења, јер нама такви људи требају.

DjukaDugaDevetka

pre 14 godina

I tako ode jos jedan bivsi igrac...Djuric kako je krenuo,sledeci korak je mijenjanje klupskih boja ili neki slican "genijalan" potez.

Sima

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!

Srb-in

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!
(Sima, 28. decembar 2009 19:32)

Nema toga, Simo. "Pravi Grobari" su izabrali tog Djurica ispred Save Milosevica!
P.S. Ja se stidim tih "pravih Grobara' i njihovog izbora!

sa Juga

pre 14 godina

Došli divlji i oterali pitome, kako u samom klubu, tako i na tribinama! E moj Partizane, crno ti se piše. Čekam da svane i da sve te mračne sile odu zauvek u zaborav!

Kingston town

pre 14 godina

Tomić je možda trebalo da ode,čak i da je Savo Milošević postao predsednik. Ne postoji menadžer koji nije nikada pogrešio. Pa je i Ivan Tomić.
E,ja ću sad skoro svu krivicu za letošnji krah da svalim na njega. Ali ću izneti i argumente za to. Tako netipično za ovo podneblje.
Ja sam svestan da je prodaja igrača neminovnost na ovim prostorima(nećete sigurno zaraditi od prodaje ulaznica),ali mislim da Ivan Tomić nema osećaja za to. Čovek proda oba beka,koji su sigurno najbolji u državi. Za ukupno 4m eura. Neka mene sad neko ubedi da Obradović ne vredi barem duplo,i da mu cena ne bi samo porasla(dečko ima 21 godinu). I,što nezvanično čuh,da je iz Partizana uticano na Krčmarevića da Obradović zaigra na EP. I zbog toga je on još povredjen. A umesto njega igra Lomić,za kojeg neću reći da nije dobar igrač,ali on 2 sezone sedi na klupi,ili tribinama drugoligaškog nemačkog kluba,i ode kad tim ispadne u treću ligu,a pritom gubi od Hanze sa 9:0! I celo leto ne nadje angažman,nego se vrati u Partizan 30.9.!
Pa idemo desno,milion eura je nama,smrtnicima običnim,nezamisliva suma,ali FK Partizan te pare mora da može da nadomesti iz nekih drugih izvora,ne prodajom Ivana Stevanovića. Ja mislim da se igrač koji je standardan,ima 26 godina,nije preterano skup za klub,ne prodaje za tako male pare. Nikako ako nema spremnu zamenu. Vi mi recite je li mu prezimenjak bolji od njega? Ili Srđa?
Vratimo se na štopere. Krstajić je najbolji štoper u našoj ligi. Đorđević je ponajbolji. Srđa Knežević može da bude koristan,kvalitet je u JSL,Marko Jovanović mene podseća na Pikea iz Barselone(a njega porede sa Bekenbauerom),rekao bih da je veliki potencijal,i budućnost ne samo Partizana,nego i reprezentacije. Treneri su loše,rekao bih,uticali na njega,šetajući ga s levog na desni bok,i obrnuto. I tu je i Kosorić,koji mislim da takodje moze da odigra pristojno,u najmanju ruku. Višak? DA! Igrač koji ima 31 godinu,prima veliku platu,baš i ne trpi sedenje na klupi(što je i logično). A,svi smo čuli da je postojalo interesovanje Herte,koja je bila spremna da plati oko milion eura,i nekih ukrajinskih timova. Ne znam da li je to tačno,ali mislim da se ovakav igrač prodaje za bilo kakve pare.
Pa nazad. Golman. Reče Ivan Tomić letos,da neće slušati nikakve ponude za Mladena Božvića(REKORDERA),a navodno je postojala ponuda teška oko milion i po eura. Mislim da je pravi sportski direktor morao da iskoristi upravo takav trenutak. Ne da doživi Žilinu. Ne može čovek da bude vidovit,ali mislim da je morao da zna neke stvari. I da za džabe dovede Kahrimana,ili Isailovića,koji su u tom trenutku bili slobodni igrači. Realno,bolji su golmani,i Srbi su. Što je vrlo bitno. Prvo,može da posluži reprezentaciji,da ima standardnog golmana,koji standardno brani,koji bi u tom slučaju mogao odlično da se proda posle SP,koje je bilo izvesno tada.
Na sredini terena...meni je najviše bilo žao posle odlaska Đorđa Lazića,za 400 000 eura. Ista priča kao i za Ivana Stevanovića. Dobar,jeftin igrač,otišao za male pare. Najbolji potez,Ivana Tomića,plata i produžetak ugovora za Almamija Moreiru. Mislim da je svaki komentar izlišan,premda mogu i ovo da argimentujem.
Dok je Partizan igrao po krilima,barem je igrao ataktivno i efikasno. Prodate i Tošića(koji je,realno,prerastao našu ligu),i Lazića,dovede se Tomić,da se sloboda Ljajiću,što je krajnje pametan potez,jer smo igrali rasterećeno,uz prednost na tebeli,bez evropskih obaveza.Dodje Vujović,što je greška,koju razumem,ali koja je morala biti ispravljena letos. Žuka,najveći ljubimac juga,mislim da je morao biti prodat još 2008. Posle dobre prve sezone,čak tražio da bude prodat,a Keln zvanično nudio oko 2m eura. U tom trenutku,Partizan doveo Fejsu,koji se,uzgred,dokazao tek Žukinim odlaskom,a plaćen je,za naše uslove puno,zatim Raću Petrovića,i Mitrovića,koji je otišao za dž,a imao je odličnu polusezonu u Napretku. I nemanje nikakve zamene za Moreiru.
Napad,prvo,niko ne može da me ubedi da Vašington može da igra u bilo kom ozbiljnom klubu. Zatim,mislim da je,svaki put kad je dobijena ponuda za špic igrača,koji ne zna da primi loptu,koji ne zna da igra glavom,koji je,istina,brz,i ima nekakav osećaj za gol,od nekoliko miliona eura,morala biti odmah prihvaćena!
I,za kraj. Mislim da će Stevan Jovetić biti jedan od 3 ili 4 najbolja igrača na svetu. Prodat je za 8 miliona eura. Ja sam plakao tog dana. Godinu i po dana kasnije,Mančester je ponudio 28 miliona eura.

Mogu ja i do sutra da pišem,i opet bih nešto izostavio,ilizaboravio,i opet ne bih napisao sve što mislim. Suština je,da smatram da je sve to moglo mnogo bolje da prodje.

kataklizma

pre 14 godina

Raspada se familija... Mora da su opet novinari krivi jeli grobari? Nema vise harmonije u vasem klubu, a buducnost vam nije ni malo svetla... grobari da li vam je sad jasnije da ce Zvezda biti prvak?

Stojan

pre 14 godina

ovo je bruka!!!jos jedan bivsi as najuren iz kluba i to sve po nalogu Zecevica i kompanije.I vrapci znaju da je on i dalje "vladar" iz senke u Partizanu!A kao otiso na skijanje dok se birao predsednik Partizana!!!!

Bocvana

pre 14 godina

Ivane Tomicu sjajna odluka.
Cestitam ti na pravom izboru.
Dokazao si karakter i da si drug od poverenja nedavno.
Setio sam se neceg.Od kezmanovog transfera trebali smo dobiti filipsove reflektore:)),pa sad Bjeka i Zeka to moraju da imaju u vidu kad budu pravili moderan stadion 2003 to bese :)) da ih postave na njega..
Najteze je igracima partizana.
Imati 20 clanova u upravi punoletnih i suzdrzanih na izboru predsednika to moze samo veliki klub..
Sjajna je stvar kad ne mozes da se odlucis izmaedju zalickanog tekstilca i vrhunskog golgetera punog veza po Evropi.
Ja i dalje ne navijam za PFC
samo mi zao igraca...

crno-bela toyota

pre 14 godina

Hvala ti majstore za sve što si uradio u Partizanu,moram priznati da te nisam poštovao kao igrača ali kao sportski direktor si bio sjajan,nažalost nije još došlo vreme da u našem fudbalu rešimo stvari kao što smo to uradili u našoj državnoj politici u fudbali još vlada socijalizam ali to će proći jer dok to ne prođe našem klupskom fudbalu neće biti bolje,molim te nemoj da odustaješ od PARTIZANA ti si pokazao da znaš samo treba da opet dođe vreme,veruj mi pravi grobari su ti zahvalni za sve,još jednom hvala za ove titule i pobede u derbijima,pozdrav

rakac

pre 14 godina

Ivane, ceo sportski svet zna koliko si ti posten, da nisi pristajao na dilove, provizije i ucene!!Ceo sportski svet zna, da je dvojac Zecevic i Bjekovic oterao iz Partizana Savu, Batu, Gordana, Jokana i tebe. Oni su isto to uradili Cepteru u olimpijskom komitetu, ali nisu mogli da slome noge i legendi Partizana Vladu Divcu. Najbolje je rekao Dinkic pre neko vece na TV-u "pobeda Djurica me podseca kao kada je Sloba Milosevic ubedljivo dobijao izbore"...drugacije receno, mislim da je vreme da drzava umesa prste i ukloni Zeku i Bjeku iz Partizana!!! Bjekovicu i Zecevicu, dokle bre vise?! Samo mi nije jasno sta trazi Ivan Curkovic sada u FSS?! Da li to nisu znali da mu izmisle bolje mesto?! Ipak mislim da im je tamo potreban da zavrsava neke poslove vezano za Partizan. Kada ce neko da se upita sta se radi u FSS? Hocemo Antaru za predsednika FSS!!!!! na kraju cu reci, Zvezdas sam ali vise mi muka da gledam kako se u rad fudbalskih klubova mesaju ljudi koji nemaju veze sa fudbalom poput Djurica u Partizanu ili nekada Spasojevica u Zvezdi!!! Sport dajte sportskim ljudima!!

Parni valjak

pre 14 godina

Meni sve ovo liči na jedan od načina za pretakanje Partizanove kase u sopstvene džepove. Slično se i u Zvezdi prošle godine dešavalo. Dovede se bivši igrač da kao pomogne, da mu se plata kao da je Sir Alex Ferguson, pa se produži ugovor na par godina da nam ga ne mazne Real ili Barsa, a onda se odglumi neslaganje i tolika netrpeljivost da se raskine ugovor i istoči 500 000 evra. Verovatno će sada zbog povećanog obima posla i veće odgovornosti, povećati platu Stevanoviću i potpisati ugovor na 3 godine. Pošto je svima jasno da nije nizašta i da će prsnuti ko dinja, za šest meseci će ga smeniti i isplatiti obeštećenje, uz opšte odobravanje navijača.
Inače i Tomića je Bjeković doveo, on mu je duhovni otac, tako da ne bih mnogo verovao ovim teorijama.

sofokle

pre 14 godina

da bi u Srbiji sporazumno raskinuo ugovor kako doticna gospoda kazu,ustvari biti oteran potrebno je da uzmes dve titule,dva kupa i da imas neku viziju.Zemljo otvori se

bosserb

pre 14 godina

Dolazi nam Zeka jači nego ikad... sad znamo gde je bio 2 godine. Pa na jugu brate. Sad mu niko ništa ne može.

Bojkot do uvažavanja 95% glasova sa interneta za Savu i novu upravu.

Magnifico

pre 14 godina

Ode iz Partizana i poslednji koji je nešto vredeo. Ne računajući igrače. Ova uprava će se pokazati ubrzo najgorom u istoriji Partizana.

Boki

pre 14 godina

Ljudi,taj isti Bjekovic i taj isti Zecevic su npravili tim za Ligu Sampiona(jedina LS za timove iz Srbije);takodje,napravili su i tim koji je prezimio u Evropi u konkurenciji jednog Midlzbroua,Viljareala i Lacija(takodje,jedino prolece u novom veku-da ne idem dalje u proslost).Stvarno ne mogu da razumem da ih sada napadate.

BRAVO IVANE!

pre 14 godina

A sad je sportski direktor Bjeković, mada nezvanično. Menadžer from England po imenu Stevanović već trčkara kod njega po savete oko transfera. Zemljo otvori se. Ode naš Partizan u...

Kakva je to divna ekipa bila, radila i imala uspeha u Partizanu. Ivan, Jokan, Bata, Gordan. Pravićemo ih od blata već u maju.

laki

pre 14 godina

veliki sami vjerni navijač Partizana i pokušavam malo razmišljati svojom glavom a radi se o slijedećem.Navijao sam da mlade snage preuzmu naš klub i povedu u Evropu sa Savom na čelu ali mi isto tako pada na pamet nije li malo prevelika plata ovog sportskog direktora u ovakvoj situaciji i besparici.Neki igrači na zapadu imaju godišnje ugovore od 250 do 500 000 eura.nije li i ovolika plata Tomića razlog za neisplaćene stipendije i premije nekim fudbalerima.
Đuriću ne vjerujem nikako ali ni s ovakvim kao što je Tomić se nismo usrećili. O njihovim platama saznamo tek kad raskidaju ugovore. Da, i što će im ugovor, nek radi za platu pa ako ne valja otkaz.
Razmislite i vi o svemu jer izgleda svi vole Partizanove pare.Ja i dalje navijam za Partizan besplatno.Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

srle

pre 14 godina

Tomic je najbolji sportski direktor koga je Partizan imao. Doveo je anonimne strance, kao sto je Dijara, koji su postali glavni igraci tima i domaceg sampionata. Doveo je Moreiru, Fejsu, imao njuh za Petrovica, Tomica...Njegov rad karakterisu minimalne greske u proceni i veoma mali broj igraca koji je prosao kroz Humsku. Oni koji su dosli su i igrali. Ocigledno da su njegovo znanje i intuicija daleko iznad nivoa domaceg fudbala. Za Partizan je ovo veliki gubitak, jer ce ponovo po staroj navici dolaziti kolone prosecnih igraca.

pablo

pre 14 godina

Tomicu hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan.
Neka ima je na cast svima onima koji se "mnogo"vise razumeju u odela negu fudbal!!

BoleBosko

pre 14 godina

Glasali za upravu koja je ponovo vratila u klub Bjekovica i Zecevica a do pre 3 godine bilo je Uprava NApolje i bojkotovanje utakmica! ALi ipak su se otvorili sada Zeka i Bjeka i svi problemi su reseni!!!

Zoja

pre 14 godina

Došao umesto Bjekovića ui sve upropastio. Kako je samo onim nepismenim navijačima palo na um da mali Tomić zameni Bjekovića, koji je bio odličan igrač, golgeter, reprezentativac i čovek koga su znali svi važniji ljudi evropskog fudbala. Koliko je titula uzeo Partizan? Ovaj Tomić nije znao dve rečenice da sastavi.

rasha iz medje

pre 14 godina

najvece legende PARTIZANA u zadnjih pedeset godina su MOCA,NENO BJEKOVIC, NENAD STOJKOVIC I ALBERT NADJ.To znaju pravi partizanovci pa makar se i ne zvali grobari.

Onaj koji zna istinu

pre 14 godina

Jasno je da izbor aktuelnog rukovodstva ne odražava želje velike većine navijača.Ali nisu mi jasni ljudi koji svoju privrženost Partizanu izražavaju isključivo pišući komentare.Nema ih nigde na stadionu sa obrazloženjem da "neće doći dok je ova garnitura na vlasti" i sl.Jedini aktivni navijački faktor je JUG a njegovi predstavnici su APSOLUTNO podržali DJurića i ekipu.Onaj ko ne dolazi na utakmice i ne pokušava da konkretno nešto promeni i NEMA nekakvo veliko moralno pravo da kritikuje.
Smatram da Dragan DJurić nema kapacitet za predsednika ali ne zaboravite da su njega PODRŽALE takve legende kao Moca i Adi.S druge strane,Savina kampanja je bila krajnje neosmišljena i jedino što je u njoj valjalo bila su neka slavna imena koja su je podržala.
Što se Ivana Tomoća tiče-dopadao mi se njegov pristup.Mada realno:kada se na jednu stranu stave njegovi dobri i na drugu loši potezi zaključak je-bilo je dobro ali DALEKO OD BRILJANTNOG!!!

Вук ПФК

pre 14 godina

Ако си брате и треба.Боље ти је то,него да шурујеш с овом управом.Браво!

Lemi

pre 14 godina

Iako mi je bio krajnje simpatican i retko normalan lik od svih tamo ... ubo 3, a omanuo 23 pojacanja.

Jbg ... zuka, moreira, diara ... ostalo? u najboljem slucaju prosek, a vecina totalni luzeri (razni vujovici, kosorici, vasingtoni, zaimi, francuski crnci, itd. ... ne moze ih se covek ni svih setiti koliko ih je bilo).

Baba vangin unuk

pre 14 godina

Rakac,curkovic je u fss na poslovima saradnje sa fifa i uefa. Treba da legne lova od fifa za plasman na mundijal. E sad ti saberi 2 i 2.

Sta fali Nadju?

pre 14 godina

Nema razloga za plakanje!Otisao Tomic - dolazi Nadj, koji je kao igrac mnogo vise dao "Partizanu" nego Tomic! Siguran sam da ce uciniti sve sto moze da "Partizan" opet bude jak. A Tomica se uskoro niko vise nece secati - jer, zaboravljen je lako i jedan Djukic, koji je najvise od svih uradio za poboljsanje "Partizanove" igre.

realno

pre 14 godina

Ja cu da bojkotujem ovu upravu sve dok im ne vidim ledja, a svi koji su za to neka preporuce!
(Sima, 28. decembar 2009 23:36)

i ti a i ovih 450 preporucenih, samo cu vam ovo reci, bez jakih emocija, da vi bojkotujete taj partizan od vajkada. i kada igra u LS bojkot i kad osvoji duplu krunu bojkot i kada ponovi isti uspjeh uzastopce bojkot. Djuric je samo izgovor...

kataklizma

pre 14 godina

Raspada se familija... Mora da su opet novinari krivi jeli grobari? Nema vise harmonije u vasem klubu, a buducnost vam nije ni malo svetla... grobari da li vam je sad jasnije da ce Zvezda biti prvak?

Zoja

pre 14 godina

Došao umesto Bjekovića ui sve upropastio. Kako je samo onim nepismenim navijačima palo na um da mali Tomić zameni Bjekovića, koji je bio odličan igrač, golgeter, reprezentativac i čovek koga su znali svi važniji ljudi evropskog fudbala. Koliko je titula uzeo Partizan? Ovaj Tomić nije znao dve rečenice da sastavi.

rasha iz medje

pre 14 godina

najvece legende PARTIZANA u zadnjih pedeset godina su MOCA,NENO BJEKOVIC, NENAD STOJKOVIC I ALBERT NADJ.To znaju pravi partizanovci pa makar se i ne zvali grobari.

Boki

pre 14 godina

Ljudi,taj isti Bjekovic i taj isti Zecevic su npravili tim za Ligu Sampiona(jedina LS za timove iz Srbije);takodje,napravili su i tim koji je prezimio u Evropi u konkurenciji jednog Midlzbroua,Viljareala i Lacija(takodje,jedino prolece u novom veku-da ne idem dalje u proslost).Stvarno ne mogu da razumem da ih sada napadate.

Sta fali Nadju?

pre 14 godina

Nema razloga za plakanje!Otisao Tomic - dolazi Nadj, koji je kao igrac mnogo vise dao "Partizanu" nego Tomic! Siguran sam da ce uciniti sve sto moze da "Partizan" opet bude jak. A Tomica se uskoro niko vise nece secati - jer, zaboravljen je lako i jedan Djukic, koji je najvise od svih uradio za poboljsanje "Partizanove" igre.

Deda

pre 14 godina

незванично нас је око 93% подржало бивше асове.. неки лоши људи уз мало новца и 7% плаћеника с југа су се домогли власти у нашем Партизану. Даће Бог да падну брзо.. ипак иду бољи дани.

Господине Иване Томићу, као што сам рекао и када је Јокан одлазио, ХВАЛА и до следећег виђења, јер нама такви људи требају.

Lemi

pre 14 godina

Iako mi je bio krajnje simpatican i retko normalan lik od svih tamo ... ubo 3, a omanuo 23 pojacanja.

Jbg ... zuka, moreira, diara ... ostalo? u najboljem slucaju prosek, a vecina totalni luzeri (razni vujovici, kosorici, vasingtoni, zaimi, francuski crnci, itd. ... ne moze ih se covek ni svih setiti koliko ih je bilo).

laki

pre 14 godina

veliki sami vjerni navijač Partizana i pokušavam malo razmišljati svojom glavom a radi se o slijedećem.Navijao sam da mlade snage preuzmu naš klub i povedu u Evropu sa Savom na čelu ali mi isto tako pada na pamet nije li malo prevelika plata ovog sportskog direktora u ovakvoj situaciji i besparici.Neki igrači na zapadu imaju godišnje ugovore od 250 do 500 000 eura.nije li i ovolika plata Tomića razlog za neisplaćene stipendije i premije nekim fudbalerima.
Đuriću ne vjerujem nikako ali ni s ovakvim kao što je Tomić se nismo usrećili. O njihovim platama saznamo tek kad raskidaju ugovore. Da, i što će im ugovor, nek radi za platu pa ako ne valja otkaz.
Razmislite i vi o svemu jer izgleda svi vole Partizanove pare.Ja i dalje navijam za Partizan besplatno.Pozdrav svim iskrenim poštovaocima Partizana.

Kingston town

pre 14 godina

Tomić je možda trebalo da ode,čak i da je Savo Milošević postao predsednik. Ne postoji menadžer koji nije nikada pogrešio. Pa je i Ivan Tomić.
E,ja ću sad skoro svu krivicu za letošnji krah da svalim na njega. Ali ću izneti i argumente za to. Tako netipično za ovo podneblje.
Ja sam svestan da je prodaja igrača neminovnost na ovim prostorima(nećete sigurno zaraditi od prodaje ulaznica),ali mislim da Ivan Tomić nema osećaja za to. Čovek proda oba beka,koji su sigurno najbolji u državi. Za ukupno 4m eura. Neka mene sad neko ubedi da Obradović ne vredi barem duplo,i da mu cena ne bi samo porasla(dečko ima 21 godinu). I,što nezvanično čuh,da je iz Partizana uticano na Krčmarevića da Obradović zaigra na EP. I zbog toga je on još povredjen. A umesto njega igra Lomić,za kojeg neću reći da nije dobar igrač,ali on 2 sezone sedi na klupi,ili tribinama drugoligaškog nemačkog kluba,i ode kad tim ispadne u treću ligu,a pritom gubi od Hanze sa 9:0! I celo leto ne nadje angažman,nego se vrati u Partizan 30.9.!
Pa idemo desno,milion eura je nama,smrtnicima običnim,nezamisliva suma,ali FK Partizan te pare mora da može da nadomesti iz nekih drugih izvora,ne prodajom Ivana Stevanovića. Ja mislim da se igrač koji je standardan,ima 26 godina,nije preterano skup za klub,ne prodaje za tako male pare. Nikako ako nema spremnu zamenu. Vi mi recite je li mu prezimenjak bolji od njega? Ili Srđa?
Vratimo se na štopere. Krstajić je najbolji štoper u našoj ligi. Đorđević je ponajbolji. Srđa Knežević može da bude koristan,kvalitet je u JSL,Marko Jovanović mene podseća na Pikea iz Barselone(a njega porede sa Bekenbauerom),rekao bih da je veliki potencijal,i budućnost ne samo Partizana,nego i reprezentacije. Treneri su loše,rekao bih,uticali na njega,šetajući ga s levog na desni bok,i obrnuto. I tu je i Kosorić,koji mislim da takodje moze da odigra pristojno,u najmanju ruku. Višak? DA! Igrač koji ima 31 godinu,prima veliku platu,baš i ne trpi sedenje na klupi(što je i logično). A,svi smo čuli da je postojalo interesovanje Herte,koja je bila spremna da plati oko milion eura,i nekih ukrajinskih timova. Ne znam da li je to tačno,ali mislim da se ovakav igrač prodaje za bilo kakve pare.
Pa nazad. Golman. Reče Ivan Tomić letos,da neće slušati nikakve ponude za Mladena Božvića(REKORDERA),a navodno je postojala ponuda teška oko milion i po eura. Mislim da je pravi sportski direktor morao da iskoristi upravo takav trenutak. Ne da doživi Žilinu. Ne može čovek da bude vidovit,ali mislim da je morao da zna neke stvari. I da za džabe dovede Kahrimana,ili Isailovića,koji su u tom trenutku bili slobodni igrači. Realno,bolji su golmani,i Srbi su. Što je vrlo bitno. Prvo,može da posluži reprezentaciji,da ima standardnog golmana,koji standardno brani,koji bi u tom slučaju mogao odlično da se proda posle SP,koje je bilo izvesno tada.
Na sredini terena...meni je najviše bilo žao posle odlaska Đorđa Lazića,za 400 000 eura. Ista priča kao i za Ivana Stevanovića. Dobar,jeftin igrač,otišao za male pare. Najbolji potez,Ivana Tomića,plata i produžetak ugovora za Almamija Moreiru. Mislim da je svaki komentar izlišan,premda mogu i ovo da argimentujem.
Dok je Partizan igrao po krilima,barem je igrao ataktivno i efikasno. Prodate i Tošića(koji je,realno,prerastao našu ligu),i Lazića,dovede se Tomić,da se sloboda Ljajiću,što je krajnje pametan potez,jer smo igrali rasterećeno,uz prednost na tebeli,bez evropskih obaveza.Dodje Vujović,što je greška,koju razumem,ali koja je morala biti ispravljena letos. Žuka,najveći ljubimac juga,mislim da je morao biti prodat još 2008. Posle dobre prve sezone,čak tražio da bude prodat,a Keln zvanično nudio oko 2m eura. U tom trenutku,Partizan doveo Fejsu,koji se,uzgred,dokazao tek Žukinim odlaskom,a plaćen je,za naše uslove puno,zatim Raću Petrovića,i Mitrovića,koji je otišao za dž,a imao je odličnu polusezonu u Napretku. I nemanje nikakve zamene za Moreiru.
Napad,prvo,niko ne može da me ubedi da Vašington može da igra u bilo kom ozbiljnom klubu. Zatim,mislim da je,svaki put kad je dobijena ponuda za špic igrača,koji ne zna da primi loptu,koji ne zna da igra glavom,koji je,istina,brz,i ima nekakav osećaj za gol,od nekoliko miliona eura,morala biti odmah prihvaćena!
I,za kraj. Mislim da će Stevan Jovetić biti jedan od 3 ili 4 najbolja igrača na svetu. Prodat je za 8 miliona eura. Ja sam plakao tog dana. Godinu i po dana kasnije,Mančester je ponudio 28 miliona eura.

Mogu ja i do sutra da pišem,i opet bih nešto izostavio,ilizaboravio,i opet ne bih napisao sve što mislim. Suština je,da smatram da je sve to moglo mnogo bolje da prodje.

Onaj koji zna istinu

pre 14 godina

Jasno je da izbor aktuelnog rukovodstva ne odražava želje velike većine navijača.Ali nisu mi jasni ljudi koji svoju privrženost Partizanu izražavaju isključivo pišući komentare.Nema ih nigde na stadionu sa obrazloženjem da "neće doći dok je ova garnitura na vlasti" i sl.Jedini aktivni navijački faktor je JUG a njegovi predstavnici su APSOLUTNO podržali DJurića i ekipu.Onaj ko ne dolazi na utakmice i ne pokušava da konkretno nešto promeni i NEMA nekakvo veliko moralno pravo da kritikuje.
Smatram da Dragan DJurić nema kapacitet za predsednika ali ne zaboravite da su njega PODRŽALE takve legende kao Moca i Adi.S druge strane,Savina kampanja je bila krajnje neosmišljena i jedino što je u njoj valjalo bila su neka slavna imena koja su je podržala.
Što se Ivana Tomoća tiče-dopadao mi se njegov pristup.Mada realno:kada se na jednu stranu stave njegovi dobri i na drugu loši potezi zaključak je-bilo je dobro ali DALEKO OD BRILJANTNOG!!!

DjukaDugaDevetka

pre 14 godina

I tako ode jos jedan bivsi igrac...Djuric kako je krenuo,sledeci korak je mijenjanje klupskih boja ili neki slican "genijalan" potez.

Sima

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!

sa Juga

pre 14 godina

Došli divlji i oterali pitome, kako u samom klubu, tako i na tribinama! E moj Partizane, crno ti se piše. Čekam da svane i da sve te mračne sile odu zauvek u zaborav!

srle

pre 14 godina

Tomic je najbolji sportski direktor koga je Partizan imao. Doveo je anonimne strance, kao sto je Dijara, koji su postali glavni igraci tima i domaceg sampionata. Doveo je Moreiru, Fejsu, imao njuh za Petrovica, Tomica...Njegov rad karakterisu minimalne greske u proceni i veoma mali broj igraca koji je prosao kroz Humsku. Oni koji su dosli su i igrali. Ocigledno da su njegovo znanje i intuicija daleko iznad nivoa domaceg fudbala. Za Partizan je ovo veliki gubitak, jer ce ponovo po staroj navici dolaziti kolone prosecnih igraca.

Srb-in

pre 14 godina

Cinjenica je da gospodin Dragan Djuric polako ali sigurno rastura Partizan, na ovaj ili na onaj nacin, rusi i ugled Partizana i polako protiv sebe okrece sve navijace! Pozivam sve Grobare da reaguju, jer u nasem klubu nema mesta za ljude poput Dragana Djurica tj. za ljude koji ce u Partizanu biti samo Bjekovicevi pijuni za skupljanje novca!
Ajmo svi Grobari, uprava napolje!
(Sima, 28. decembar 2009 19:32)

Nema toga, Simo. "Pravi Grobari" su izabrali tog Djurica ispred Save Milosevica!
P.S. Ja se stidim tih "pravih Grobara' i njihovog izbora!

Parni valjak

pre 14 godina

Meni sve ovo liči na jedan od načina za pretakanje Partizanove kase u sopstvene džepove. Slično se i u Zvezdi prošle godine dešavalo. Dovede se bivši igrač da kao pomogne, da mu se plata kao da je Sir Alex Ferguson, pa se produži ugovor na par godina da nam ga ne mazne Real ili Barsa, a onda se odglumi neslaganje i tolika netrpeljivost da se raskine ugovor i istoči 500 000 evra. Verovatno će sada zbog povećanog obima posla i veće odgovornosti, povećati platu Stevanoviću i potpisati ugovor na 3 godine. Pošto je svima jasno da nije nizašta i da će prsnuti ko dinja, za šest meseci će ga smeniti i isplatiti obeštećenje, uz opšte odobravanje navijača.
Inače i Tomića je Bjeković doveo, on mu je duhovni otac, tako da ne bih mnogo verovao ovim teorijama.

Bocvana

pre 14 godina

Ivane Tomicu sjajna odluka.
Cestitam ti na pravom izboru.
Dokazao si karakter i da si drug od poverenja nedavno.
Setio sam se neceg.Od kezmanovog transfera trebali smo dobiti filipsove reflektore:)),pa sad Bjeka i Zeka to moraju da imaju u vidu kad budu pravili moderan stadion 2003 to bese :)) da ih postave na njega..
Najteze je igracima partizana.
Imati 20 clanova u upravi punoletnih i suzdrzanih na izboru predsednika to moze samo veliki klub..
Sjajna je stvar kad ne mozes da se odlucis izmaedju zalickanog tekstilca i vrhunskog golgetera punog veza po Evropi.
Ja i dalje ne navijam za PFC
samo mi zao igraca...

crno-bela toyota

pre 14 godina

Hvala ti majstore za sve što si uradio u Partizanu,moram priznati da te nisam poštovao kao igrača ali kao sportski direktor si bio sjajan,nažalost nije još došlo vreme da u našem fudbalu rešimo stvari kao što smo to uradili u našoj državnoj politici u fudbali još vlada socijalizam ali to će proći jer dok to ne prođe našem klupskom fudbalu neće biti bolje,molim te nemoj da odustaješ od PARTIZANA ti si pokazao da znaš samo treba da opet dođe vreme,veruj mi pravi grobari su ti zahvalni za sve,još jednom hvala za ove titule i pobede u derbijima,pozdrav

bosserb

pre 14 godina

Dolazi nam Zeka jači nego ikad... sad znamo gde je bio 2 godine. Pa na jugu brate. Sad mu niko ništa ne može.

Bojkot do uvažavanja 95% glasova sa interneta za Savu i novu upravu.

Magnifico

pre 14 godina

Ode iz Partizana i poslednji koji je nešto vredeo. Ne računajući igrače. Ova uprava će se pokazati ubrzo najgorom u istoriji Partizana.

Stojan

pre 14 godina

ovo je bruka!!!jos jedan bivsi as najuren iz kluba i to sve po nalogu Zecevica i kompanije.I vrapci znaju da je on i dalje "vladar" iz senke u Partizanu!A kao otiso na skijanje dok se birao predsednik Partizana!!!!

sofokle

pre 14 godina

da bi u Srbiji sporazumno raskinuo ugovor kako doticna gospoda kazu,ustvari biti oteran potrebno je da uzmes dve titule,dva kupa i da imas neku viziju.Zemljo otvori se

pablo

pre 14 godina

Tomicu hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan.
Neka ima je na cast svima onima koji se "mnogo"vise razumeju u odela negu fudbal!!

BRAVO IVANE!

pre 14 godina

A sad je sportski direktor Bjeković, mada nezvanično. Menadžer from England po imenu Stevanović već trčkara kod njega po savete oko transfera. Zemljo otvori se. Ode naš Partizan u...

Kakva je to divna ekipa bila, radila i imala uspeha u Partizanu. Ivan, Jokan, Bata, Gordan. Pravićemo ih od blata već u maju.

rakac

pre 14 godina

Ivane, ceo sportski svet zna koliko si ti posten, da nisi pristajao na dilove, provizije i ucene!!Ceo sportski svet zna, da je dvojac Zecevic i Bjekovic oterao iz Partizana Savu, Batu, Gordana, Jokana i tebe. Oni su isto to uradili Cepteru u olimpijskom komitetu, ali nisu mogli da slome noge i legendi Partizana Vladu Divcu. Najbolje je rekao Dinkic pre neko vece na TV-u "pobeda Djurica me podseca kao kada je Sloba Milosevic ubedljivo dobijao izbore"...drugacije receno, mislim da je vreme da drzava umesa prste i ukloni Zeku i Bjeku iz Partizana!!! Bjekovicu i Zecevicu, dokle bre vise?! Samo mi nije jasno sta trazi Ivan Curkovic sada u FSS?! Da li to nisu znali da mu izmisle bolje mesto?! Ipak mislim da im je tamo potreban da zavrsava neke poslove vezano za Partizan. Kada ce neko da se upita sta se radi u FSS? Hocemo Antaru za predsednika FSS!!!!! na kraju cu reci, Zvezdas sam ali vise mi muka da gledam kako se u rad fudbalskih klubova mesaju ljudi koji nemaju veze sa fudbalom poput Djurica u Partizanu ili nekada Spasojevica u Zvezdi!!! Sport dajte sportskim ljudima!!

realno

pre 14 godina

Ja cu da bojkotujem ovu upravu sve dok im ne vidim ledja, a svi koji su za to neka preporuce!
(Sima, 28. decembar 2009 23:36)

i ti a i ovih 450 preporucenih, samo cu vam ovo reci, bez jakih emocija, da vi bojkotujete taj partizan od vajkada. i kada igra u LS bojkot i kad osvoji duplu krunu bojkot i kada ponovi isti uspjeh uzastopce bojkot. Djuric je samo izgovor...

Вук ПФК

pre 14 godina

Ако си брате и треба.Боље ти је то,него да шурујеш с овом управом.Браво!

Baba vangin unuk

pre 14 godina

Rakac,curkovic je u fss na poslovima saradnje sa fifa i uefa. Treba da legne lova od fifa za plasman na mundijal. E sad ti saberi 2 i 2.

BoleBosko

pre 14 godina

Glasali za upravu koja je ponovo vratila u klub Bjekovica i Zecevica a do pre 3 godine bilo je Uprava NApolje i bojkotovanje utakmica! ALi ipak su se otvorili sada Zeka i Bjeka i svi problemi su reseni!!!