Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.12.2009.

18:10

Milošević: "Dovešću sponzore"

Kandidat za predsednika FK Partizan Savo Milošević najavio je da će u slučaju pobede obezbediti sponzore i novac za funkcionisanje kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Istovremeno, bivši as ’crno-belih’, gostujući u emisiji „Intervju sa Jugoslavom Ćosićem“ na TV B92 je oštro osudio i česte ispade huligana u Srbiji, dodavši kako zvaničnici klubova mlako reaguju na ponašanje dela navijača njihovih klubova. Takođe, Milošević je dodao kako mu je predsednik SPS Ivica Dačić rekao da se ta stranka neće mešati u izbore u beogradskom klubu.

Milošević je najavio da će u slučaju pobede na predsedničkim izborima u Partizanu dovesti sponzore i obezbediti novac za normalno funkcionisanje kluba.

"Moj posao biće da obezbedim finansije, da plan koji imam može da prođe. Već sada imam dogovor sa tri strane firme koje će doći ako postanem predsednik. Već sada imam i listu od deset poznatih trenera koje bih mogao da kontaktiram i spisak od 50 igrača koji su od Partizana `udaljeni' samo jedan telefonski poziv", rekao je Milošević.

Milošević je prethodno optužio aktuelnu upravu Partizana da je, suprotno pravilima, za članove skupštine kluba imenovala nekoliko funkcionera SPS-a, koji će na izborima imati pravo glasa, ali je bivši reprezentativac izjavio da je posle razgovora sa predsednikom SPS-a Ivicom Dačićem dobio uverenje kako se ta stranka neće mešati u izbore.

"Video sam se Dačićem da razjasnim svoje izjave. Od njega sam dobio čvrsto uverenje da se SPS neće mešati, niti uticati na izbore u Partizanu. To mi je dovoljno i verujem mu“.

Izborna skupština Partizana biće održana 21. decembra.

Pogledajte kompletno gostovanje Miloševića u emisiji „Intervju sa Jugoslavom Ćosićem“ ili poslušajte snimak na B92.FM.



Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve