Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.11.2009.

17:45

Glavom u zid zbog poraza

Reprezentativci BiH teško su podneli poraz od Portugalije u baražu za svetsko prvenstvo, a najburnije je reagovao golman Kenan Hasagić.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Po završetku utakmice Hasagić, koji je sjajnim odbranama spasio ekipu od težeg poraza, više puta je udario glavom u zid, da bi nakon udarca nogom teže povredio skočni zglob. Za sada nije poznato da li se radi o prelomu zgloba.

"Plašsim se da je Hasagić doživeo nervni slom posle utakmice. Momci su veoma burno reagovali, ali to je mlada ekipa i ima mnogo potencijala", rekao je po izlasku iz svlačionice vidno uzbudjen selektor reprezentacije Bosne i Hercegovne Ćiro Blažević.

Kvaliteti Hasagića, 29, često su dovodjeni u pitanje, ali je on odličnim odbranama u Lisabonu i sinoć na Bilinom polju u Zenici dokazao da je s pravom stajao na golu nacionlane selekcije.

Hasagić je karijeru počeo u Rudaru iz Kakna, gde je rodjen, a od 2002. do 2004. godne branio je za Željezničar. Potom je tri sezone bio u turskom Gazijantepu, da bi 2007. prešao u Istanbul.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 2003. godine branio je na 29 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu