Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.08.2009.

19:31

Na Slaviju sa pretplatnim kartama

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je svoje navijače da će ulazak na utakmicu protiv Slavije biti dozvoljen i sa sezonskim kartama za sezonu 2009/2010.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com

Autor:B92, www.crvenazvezdafk.com

Default images

Utakmica se igra u četvrtak 27. avgusta, a karte za ovaj duel biće puštene u prodaju u ponedeljak 24. avgusta po cenama koje će biti krajnje pristupačne. U prodaju će osim severne, istočne i zapadne tribine, biti puštene i karte za južnu tribinu.

Takođe, FK Crvena zvezda je obavestila da je za manje od dve nedelje prodato čak 5.000 pretplatnih godišnjih karata za novu sezonu. Čast da postanu 5.000. kupci pretplatne karte imali su članovi porodice Maksimović, iz Beograda.

Oni su u sastavu deda Vojislav, otac Nebojša i sin Mateja (4) kupili porodičnu kartu za istočnu tribinu i bili gosti Crvene zvezde, odnosno predsednika Lukića.

„Jedna od stvari koje smo obećali u predizbornoj kampanji bila je i povećavanje broja članova, odnosno prodaja godišnjih pretplatnih karata. Bavili smo se brojkom od 10.000 navijača a evo sada smo već na polovini projektovanog puta. Hvala svim našim navijačima i neka primer porodice Maksimović bude svima ostalima vodilja. Dovedite na Marakanu svoju decu, da ovde odrastu kao što su to učinili milioni navijača“, rekao je Vladan Lukić.

Nebojša Maksimović se izvinio u ime najmlađeg člana porodice Tadeje.

„Tadeja nije mogao da bude ovde sa nama. Ostao je da čuva majku, kući. Tadeja ima šest dana i rodio se u noći sjajnog trijumfa nad Gruzijcima od 5:2. Postigli smo tada pet golova, postali 5.000 kupci godišnje karte i dobili sam Tadeju. Jasno je da svoju sreću vezujem za crveno-bele boje i Marakanu. Pozivam i ostale porodice širom Srbije da kupe ovaj porodični paket i sve navijače da budemo uz klub sada kad je jasno da smo krenuli nabolje posle nekoliko loših sezona. Srećan sam i ponosan što sam ovde“, rekao je Nebojša Maksimović.

Iz ruku predsednika Lukića dragi gosti i generacijski navijači dobili su poklone. Loptu sa potpisima igrača, dres, navijački šal i majicu za Mateju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve