Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2008.

14:57

JSL: Nerešeno u Novom Sadu

Derbi meč 17. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana završen je bez golova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' su još ranije obezbedili titulu jesenjeg šampiona.

Na meču u Novom Sadu nije viđeno mnogo. Oba tima kao da su bila zadovoljna nerešenim razultatom. Igralo se po lošem terenu, uz puno nervoze, sa puno faulova na obe strane. U prvih pola sata nije viđena nijedna ozbiljnija šansa. Oba tima su u više navrata dolazila do kaznenog prostora protivničke ekipe, ali golmani nisu imali puno posla. Aleksandar Popović je u 37. minutu na par metara van kaznenog prostora, ali je lopta otišla direktno u Božovića. Sa druge strane, Ljajić je na isteku prvog poluvremena šutirao preko gola, posle dobrog povratnog pasa Obradovića.

Popović je u trećem minutu nastavka iz slobodnog udarca ponovo šutirao u okvir gola, ali je Božović ponovo uhvatio tu loptu, bez previše problema.

Dragan Mrđa je tokom drugog poluvremena nekoliko puta dolazio do kaznenog prostora Partizana, ali je svaki put bio izblokiran. Zoran Tošić, koji je odigrao svoju verovatno poslednju utakmicu u 'crno-belom' dresu, igru je napustio u 71. minutu i zamenio ga je Miloš Bogunović. Samo nekoliko minuta kasnije, Bogunović je sjajno šutirao sa 15-ak metara, ali je lopta umesto mreže, pogodila jednog od igrača 'crno-belih' u petercu. Po dva dobra udarca na obe strane imali su Adem Ljajić i Danijel Aleksić, ali bez uspeha, tako da se meč završio bez pobednika.

Najzanimljiviji momenat na meču bilo je isključenje trenera gostujućeg tima Jokanovića. On je, iznerviran zbog dva sumnjiva dosuđena ofsajda za njegovu ekipu, ušao u teren zbog čega mu je sudija pokazao put na tribine.

"Čestitam igračima dve najkvalitetnije naše ekipe na igri. Mislim da smo bili blizu pobede, ali da nismo iskoristili svoje šanse. Ovakve utakmice vraćaju veru u naš fudbal. Nije pritisak uticao na moj tim, Partizan je uvek pod pritiskom. Što se spornih situacija tiče, mislim da je sudija pogrešio kod dosuđivanja ofsajda Dijare. Bio sam u liniji i video da nedozvoljene pozicije nije bilo. To, ipak, ne opravdava moje isključenje", rekao je Jokanović posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

177 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve