Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.10.2008.

17:20

Krčmarević: Oprezno sa Dancima

Selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević pozvao je svoje igrače na oprez uoči revanš meča sa Dancima u okviru baraža za kvalifikacije za EP.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Nema opuštanja. Stekli smo prednost i lepe šanse da četvrti put uzastopno izborimo učešće na kontinentalnom šampionatu, ali posao još nije završen", izjavio je Krčmarević. Selektor je naveo da će Srbija nastupiti bez Rajkovića, Obradovića, Kačara, Tošića i Babovića, koji iz različitih razloga ne mogu da igraju, kao i bez 'požutelih' Đorđevića i Petkovića.

"Naš glavni adut u predstojećoj utakmici je dobra atmosfera u ekipi. Nadam se da smo zbog pravog odnosa prema obavezama zaslužili da se nađemo na završnom turniru evropskog prvenstva iduće godine u Švedskoj", rekao je Krčmarević agenciji Tanjug.

Krčmarević n je precizirao da je umesto 'požutelog' centarfora Đorđevića u ekipu pozvao Dragana Milovanovića iz čačanskog Borca, koji je u proteklih nekoliko kola u domaćem prvenstvu, kao i na nedavnom susretu protiv amsterdamskog Ajaksa, pokazao da ima potencijal za reprezentativnu postavu.

Krčmarević je istakao da je prvotimac Partizana Perić ostavio odličan utisak na utakmici u Alborgu, ali je podsetio da ima ima dosta problema u nastojanju da osveži ekipu, s obzirom na to da su pojedinci u kratkom periodu odigrali mnogo utakmica.

"Moramo zbog toga da pažljivo sastavimo tim. Ne smemo da dopustimo nikakvo opuštanje posle pobede na gostujućem terenu", naglasio je talentovani stručnjak.

Krčmarević je napomenuo da će poslednja dva treninga "iskristalisati" sastav za meč sa Dancima.

"U ovom trenutku ni sam ne znam kako da ukomponujem tim. Očekujem, međutim, da će Danci igrati sasvim drugačije nego na prvoj utakmici u Olborgu", rekao je Krčmarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve