Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.08.2008.

23:03

Pomerena utakmica Partizan-Napredak

Rukovodstvo beogradskog Partizana zatražilo je od Zajednice super-lige da pomere utakmicu drugog kola nacionalnog prvenstva.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Crno-beli" su u subotu trebali da odigraju utakmicu protiv kruševačkog Napretka ali su zatražili da se taj meč pomeri za petak zbog obaveza u revanš-susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv turskog Fenerbačea. Prema rečima generalnog sekretara Zajednice Miodraga Jankovića, ovoj želji Partizana biće udovoljeno i o zameni termina obavestiće se i kruševački Napredak.

Evropska fudbalska unija (UEFA), prema propisima, može da reaguje na dogadjaje koji su se desili na sinoćnoj utakmici izmedju Partizana i zrenjaninskog Banata (1:0). Naime, na toj utakmici, posle gola Partizana, navijači "crno-belih" su priredili vatromet. Osim toga, oni su za vreme utakmice uzvikivali političke parole, izražavajući podršku haškom optuženiku Radovanu Karadžiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve