Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.08.2008.

13:12

Zvezda trenira na Kipru pred meč

Fudbaleri Crvene zvezde treniraće u sredu u Nikoziji, dan pre prve utakmice sa Apoelom u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda će se sa kiparskim vicešampionom sresti u četvrtak od 19 časova, a u sredu od 19.30 treniraće na stadionu GSP. Fudbaleri i stručni štab tokom prepodneva održali su sastanak na kojem su gledane utakmice Apoela i izvučeni najbitniji elementi, na koje igrači treba da obrate posebnu pažnju.

"Prema informacijama koje imamo, Kiprani su veoma dobri na svom terenu jer imaju 12. igrača u publici, dok slabije partije prikazuju na strani. Očekujem veoma tvrdu utakmicu, sude Englezi, pa verujem da će pustiti čvršću igru. Naš cilj je da ostvarimo dobar rezultat u prvom duelu, koji bi nam omogućio napadačku igru u Beogradu pred našim navijačima i naravno prolazak u prvo kolo UEFA kupa", izjavio je Marko Blažić.

Dvoipočasovni let na relaciji Beograd – Larnaka nije ostavio trag na igrače, koji su u srpskoj prestonici prethodnih nedelju dana imali dobre pripreme za 36 stepeni, koliko je trenutno u Nikoziji i koliko se prognozira da će biti u četvrtak uveče, kada se igra utakmica.

"Apoel definitivno ima dobru ekipu sa kvalitetnim strancima i pravim reprezentativcima. Ovde se priča da nemamo šta da tražimo na Kipru. Ne opterećujemo se time. Svesni smo važnosti duela i želimo da se u Beograd vratimo sa povoljnim rezultatom. Mi smo Crvena zvezda i Apoel treba nas da se pribojava", izjavio je Igor Burzanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve