Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.10.2007.

18:13

Misdongard četiri godine u Zvezdi

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Reprezentativac Čada, Misdongard Betoligar, potpisao je u četvrtak ugovor sa Crvenom zvezdom. Posle jednomesečnog boravka ovog napadača u našem najtrofejnijem klubu, stručni štab je procenio da Betoligar (rođen 26. septembra 1985. godine u N'Đameni) može da pojača konkurenciju u napadu i zato je u Fudbalskom savezu Beograda potpisan četvorogodišnji ugovor.

"Za vreme koje sam proveo u Beogradu, uverio sam se da je Crvena zvezda veliki klub. Hvala svima koji su verovali u mene i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje i uskoro se naći u timu", zadovoljno je rekao novi napadač "crveno-belih".

Zadovoljan je i šef stručnog štaba, Milorad Kosanović.

"Radi se o talentovanom i perspektivnom igraču pred kojim je još dosta rada. Moramo da budemo mirni i strpljivi sa njim jer poseduje sve kvalitete koji su neophodni za igranje u Crvenoj zvezdi. Potrebno mu je samo još vremena da se adaptira i uklopi u novu sredinu".

Betolingar je do sada nastupao za kamerunskog prvoligaša Union Duala i prošle sezone je bio najbolji strelac lige. Za nacionalnu selekciju Čada je do sada odigrao 24 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu